Radijski festival s glazbenim i "žutim" zvijezdama uči HRT kako se radi show

NAJVEĆI hrvatski glazbeni festival i ove je godine pripremio bogati prateći program, u kojemu će sudjelovati neke od najvećih estradnih zvijezda i tako poučiti HRT, koja u Opatiji organizira Doru, kako se radi velika glazbena manifestacija. Za razliku od Porina, koji je i službeno "propao kao brand", te Dore, koju relevantni izvođači sve više izbjegavaju, Radijski i ove godine garantira brojne zvijezde na ljetnoj pozornici, ali i one koji su najpopulraniji jer su živi pa redovito borave u tabloidima.

Osim dviju natjecateljskih večeri, posjetitelji će, naime, moći uživati u velikim koncertima Luke Nižetića, Danijele Martinović, Gorana Karana i Nine Badrić, a Severina će na ljetnoj pozornici prvi put, uz puhački orkestar iz Lovrana, promovirati novi album "Zdravo Marijo".

Uz glazbene, Opatija će obilovati i "tabloidskim zvijezdama", a glavna među njima je Nina Morić, koja će voditi večer pop-rock hitova. Atraktivna Hrvatica navodno će u Opatiji masno naplaćivati intervjue, a zasad nije poznato hoće li joj društvo praviti ništa manje skandalozni (bivši?) suprug Fabrizio Corona, koji je najavio kako će na našem tržištu uskoro pokrenuti tabloid. Nini Morić na pozornici će društvo praviti Vanja Rupena, bivša Miss Hrvatske koja sanja o holivudskoj karijeri te se u gaćicama i grudnjaku prešetava na talijanskoj televiziji.

Gdje su kamere, tu je i Mirela!

Svjesna činjenice da se dobar dio novinara koji prate njezin "lik i djelo" tih dana seli u Opatiju, dolazak na Hrvatski radijski festival najavila je i Mirela Rupić, koja će među estradnim zvijezdama uživati s kćerkicom Lanom Lourdes. Iako je u nekoliko navrata u medijima isticala kako želi da se "ona i njezina kći puste na miru", sasvim je jasno da Mirela traži pozornost - dolazi u gradić kojim će u tri dana proći nekoliko stotina novinara i isto toliko fotografa, zainteresiranih za fotke njezine i Višnjićeve kćeri.

U dvije večeri Hrvatskoj radijskog festivala nastupit će neke od najvećih glazbenih zvijezda domaće estrade - među pop i rock finalistima su Nina Badić i Ljiljana Petrović, Lana Jurčević, Jacques Houdek i Vlatka Pokos, dok popis izvođača na večeri zabavne glazbe predvode Miroslav Škoro, Maja Šuput, Neda Ukraden i Dražen Zečić. Nastup u finalu izborila je i Višnja Pevec, vlasnica poslovnog carstva koju će u njezinom prvom nastupu pred publikom pratiti Zvone Bohem.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara