Rađa nasmijao "prijetnjom" Viktorijinom partneru: "Kažu, bit će pretjerano..."

Rađa nasmijao "prijetnjom" Viktorijinom partneru: "Kažu, bit će pretjerano..."
Foto: Facebook

VIKTORIJA ĐONLIĆ RAĐA i dalje uživa u showu Zvijezde plešu, a već je tradicionalno postalo obraćanje Dina Rađe njezinom plesnom partneru Marku Mrkiću.

Iako su mnogi umirovljenom košarkašu nakon zafrkancije s Mirkom Filipovićem poručili da nema dalje, Rađa ih je i nakon ovotjedne emisije uspio iznenaditi. "Dosta ljudi me pita di je zajebancija od jučer. Njih dvoje nisu bili za to. Kažu bit će pretjerano. Evo danas puštam making of pa procijenite kako bi ispalo. Nakon Mirka Filipovića trebalo je izmisliti nešto iznad, a to je nemoguće... skoro nemoguće. Koje osobe se svi muškarci na svitu boje. Naravno ženine mame tj. PUNICE. Obratite pažnju na snimatelja koji se ne vidi, ali se čuje", napisao je Rađa uz snimku koja je oduševila fanove njegove službene stranice.

"Ovo mi je popravilo dan", "koja si ti Dino munjola", "bio legenda, ostao legenda", "kralj i kraljica", samo su neke od reakcija, a brojne pohvale dobila je i punica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Inače, prije nego je objavio simpatičan video s Viktorijinom mamom, Rađa je fanovima čestitao Uskrs, uz fotografiju s Viktorijom. "Sritan Uskrs svima koji ga slave. Ipak meni žena danas pleše i to mi je trenutno najvažnije", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara