Radolfi zakazao: Vlatka Pokos u Dubrovniku sama "teglila" prtljagu

VLATKA POKOS doputovala je u Dubrovnik, ali ne iz istih razloga kao nekoć, iz doba sretnih dana sa suprugom Dikanom, kada su posjeti Dubrovniku za Vlatku bili samo odmor, šopingiranje i navigiranje po čistom moru dubrovačkog arhipelaga - Vlatka je na jug Dalmacije stigla odraditi još jednu voditeljsku "gažu". Vlatku su, naime, sestre Anamarija i Rafaela Gurdulić, koje su ove godine preuzele obiteljski posao od majke Sandre, pozvale da vodi još jedan u nizu izbora ljepote. Riječ je o izboru za Best model Dalmacije, koji će se održati 13. kolovoza u ekskluzivnom Eastwest beach klubu na dubrovačkim Banjama.

Vlatku je, poput pravog kavalira, u zračnoj luci dočekao poduzetnik Dragan Grubišić

Vidno dobro raspoložena, Vlatka je doputovala sama, držeći u ruci umjesto dečka toaletu koju će, pretpostavljamo, obući na još jedan spektakularan izbor koji anonimnim ljepoticama obećava ulazak u "visoko društvo" hrvatskog modnog i manekenskog svijeta. Vlatku je u zračnoj luci dočekao poduzetnik Dragan Grubišić, koji je, poput pravog gospodina s manirama, pjevačicu i voditeljicu dočekao sa svojim luksuznim Audijem, pridržao joj vrata i odvezao je put Dubrovnika, gdje je Vlatka odsjela u nekom od luksuznih hotela.

Vlatka Pokos je, od kada je stupila na hrvatsku estradnu smjenu, redovita gošća domaćih tabloida. Nakon što je godinama tragala za savršenim poslom, pjevačkom karijerom i bogatim mužem, sreću je našla u zagrljaju poduzetnika Dikana, koji je nakon smrti Ene Begović odabrao upravo Vlatku da bude majka njegovoj kćeri Lani Radeljak. Prošle godine, početkom ljeta, Dikan je Vlatku izbacio iz stana na Cvjetnom trgu i tako započeo jednu od najrazvikanijih hrvatskih medijskih sapunica, koju upravo u ovim trenutcima pokušavaju nadmašiti Gotovčevi. Razvod braka Dikana i Vlatke još uvijek nije službeno okončan, a sudski proces koji se vodi zadnjih godinu dana obiluje pikanterijama poput kuhinje vrhunskog kuhara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatka i Dikan još uvijek nisu riješeli stare račune

Više  od godinu dana nakon "skandala desetljeća", Josip Radeljak i Vlatka Pokos još nisu našli zajednički jezik, a mediji im i dalje služe za prepucavanje oko sedmogodišnje Lane, koja je kamen spoticanja u novoj svađi bivših supružnika. Dikan, naime, tvrdi da je Vlatka Pokos tukla pokćerku, zbog čega je ova skoro pala prvi razred, a od suda je zatražio zabranu približavanja na sto metara, ističući kako je Vlatka u nekoliko puta uznemiravala djevojčicu. Sud, Lana, Vlatka i Dikan na ljetnoj su pauzi, gdje svako ljetuje na svojoj strani, međutim, već najesen nove epizode "Ponosa Dikanovih" stižu na repertoar, zajedno sa jesenskom televizijskom shemom.

V.V.
Foto: dubrovniknet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara