Rafo: Seks izbjegavam pune dvije godine!

JEDINI pobjednik dva reality showa u Hrvatskoj, Rafael Dropulić, novinarima je ispričao kako se nije seksao skoro dvije godine. Iako se na Farmi o seksu razglabalo nadugo i naširoko te iako je seks svakodnevno bio na repertoaru vrlih farmera, Rafo seksa na Farmi nije ni vidio, ni "mirisao", a tvrdnje kolegica sa sela, kako je Rafo jedini farmer koje nije sklon samozadovoljavanju, pokazale su se - istinitima.

Rafo je priznao da mu suzdržavanje od seksa uopće teško ne pada, iako mu se ponekad "zalomi". "Posljednjih godina pokušavam se suzdržati od seksa, koliko mi to moji urođeni instinkti dopuštaju. Međutim, zna mi se zalomiti, pa to je normalno", objasnio je i dodao da "Bože moj, nije ni svetac ni anđeo". "S bivšom djevojkom bio sam u vezi pet godina, i bilo je seksa, bilo je", rekao je Rafo.

Selo priča, Rafu nije briga!

"Narodni junak neretvanskog kraja" nekim se osobama pak svojom kreposti zabio kao trn u oko - Nataša Bebić, Jura Gašparac i Slađana Petrušić, Rafinu "zloću" prozreli su nekoliko tjedana prije nego što je ovaj pokupio svima ispred nosa pola milijuna kuna i nakon četiri godine anonimnosti na javnu scenu se vratio na velika vrata - kao pobjednik još jednog (vrlo gledanog) reality showa, a prašina za njim se ne prestaje dizati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafo u pohodu na estradno nebo

Prije nekoliko godina izdao je debitantski album, ali sve što je od njega ostalo je instant hit "Ja sam Rafo" koji se neko vrijeme vrtio na TV postajama. To bi se, priznaje, uskoro trebalo promijeniti: "Trenutno sam u nekim idejama. Još prije Farme okupio sam neke ljude koji rade na albumu. Tad smo se dogovorili da ćemo nastaviti kad ispadnem ali se, eto, malo odužilo. Kad završe svi ovi intervjui i snimanja, sjest ćemo i vidjeti kako ćemo napraviti album. Rekao bih vam o kome se radi, ali mi je glupo jer se još nismo čuli nakon Farme, pa da ne bi ispalo da sam lud".

Rafu će večeras na glavnom trgu u Pločama dočekati njegovi sugrađani, koji mu pripremaju doček kakav priliči pravoj zvijezdi, i za kakav bi mnogi s puno više staža na hrvatskoj estradi bili "spremni ubiti". Njegova je "estradna sudbina" u najmanju ruku neobična - prije pet godina publiku je osvojio ludovanjem u Story Supernovi, ali je brzo utonuo natrag u anonimnost, jer se CD nije prodavao, a ponude za nastupe ubrzo su prestale dolaziti. Producenti Farme u njemu su vidjeli još "reality potencijala", a pokazalo se kako pobožni Pločanin i dalje ima adute za osvajanje publike. Rafo tvrdi kako će to odsad činiti pjesmama, jer je i sam svjestan da je drugom pobjedom definitivno okončao svoju "reality karijeru".

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara