Rakitića napali kad je pokazao što jede: "Jao, što je ovo?"

Rakitića napali kad je pokazao što jede: "Jao, što je ovo?"
Foto: Instagram

IVAN RAKITIĆ na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj drži zdjelicu punu hrane u kojoj rado uživa, a koja je među njegovim obožavateljima izazvala čuđenje i gađenje. Riječ je o puževima koji se u svijetu smatraju delikatesom, no čini se da nogometaš među svojim pratiteljima nema puno istomišljenika, zbog čega se našao na meti njihovih kritika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

 "Jao, što je ovo?" pitao se jedan od njegovih fanova dok je drugi dodao: "Kako možeš to jesti?" Uskoro su se pridružili i brojni drugi domaći i strani pratitelji koji su mu pisali kako ne vole puževe te kako ne mogu shvatiti što mu je tu toliko fino.

Među većinom koja ga je kritizirala našla se i nekolicina onih koji vole jesti puževe pa su mu pisali prijedloge kako ih je, prema njihovom ukusu, najbolje jesti. "Vrlo su ukusni s ljutim crvenim umakom", napisala mu je jedna obožavateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Osim što je javno otkrio čime se voli povremeno počastiti, reprezentativac je nedavno otkrio na koji način on i njegova odabranica Raquel Mauri ubijaju dosadu. Tada je podijelio fotografiju na kojoj kartaju, a riječ je o popularnom Unu u kojem dvojac rado uživa kada odmara od poslovnih obaveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara