Razgolićena Emmanuelle Beart rasprodala Elle

Razgolićena Emmanuelle Beart rasprodala Elle

FRANCUSKA glumica Emmanuelle Beart povećala je prodaju časopisa Elle poziravši gola na naslovnici najnovijeg francuskog specijalnog izdanja za ljepotu.

Ženski tjednik rasprodan je u dva dana, zahvaljujući muškarcima, koji su ga doslovno razgrabili. Slika zvijezde iz filmova "Manon des sources" i "Nemoguća misija", kako stoji u moru iz profila, otkrivajući zavodljivu stražnjicu i jednu dojku, izašla je u izdanju od 5. svibnja, no tek je ovaj tjedan dospjela u novine.

Zaposleni u časopisu Elle začuđeni su činjenicom da je izdanje sa slikom Beart, čijih je 515.000 primjeraka potpuno rasprodano, postalo glavnom viješću tek danima kasnije.

"Ljudi su se probudili tek nakon 10 dana", izjavila je Catherine Roger, glasnogovornica časopisa, koji obasipaju pitanjima. "Zaista nismo očekivali ovakav uspjeh. Nismo to planirali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naslovnicu s Beart zamijenilo je ovotjedno izdanje, posvećeno filmskom festivalu u Cannesu, na čijoj je naslovnici portret francuske glumice Ludivine Sagnier.

Ipak, fotografije 37-godišnje glumice i modela Diora među morskim valovima još su glavna tema razgovora.

Povodom masovnog jednodnevnog prosvjeda sindikata protiv planiranih reformi državnog sustava mirovina, karikatura u listu Le Monde prikazuje premijera Jean-Pierrea Raffarina kako s nogama na stolu lista zloglasno izdanje Elle.

"Poslužite se, baš me briga", mumlja pokazujući na prazan sef.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara