Razgolićena Shania Twain u Maximu

JEDNA od najpopularnijih pjevačica Sjeverne Amerike, Kanađanka Shania Twain, u malo je odjeće pozirala pred kamerama muškog časopisa Maxim.

Na web stranicama muškog časopisa Maxim, u rubrici "Girls of Maxim - The hottest women of the world" (prijevod nepotreban, zar ne?),  ovih je dana objavljen kratak razgovor i nekoliko izazovnih fotografija s kanadskom pop zvijezdom Shaniom Twain.

Iako na takvim stranicama tekst samo smetnja pri pregledavanju slika, Maximovi novinari ipak su Shaniu priupitali par stvari, da baš ne bi ispalo da su ju došli samo fotografirati.

O svojoj glazbi općenito Shania je izjavila: "Glazba koju pišem odražava moju osobnost. Originalna je. To je moj smisao za humor, moja perspektiva. Također, volim snimati albume koji su pomalo drski, jer takve stvari održavaju nivo energije na visini kad nastupam uživo."

Iako je po broju prodanih albuma Shania apsolutna vladarica američke pop country scene, čini se da je uz svo bogatstvo ostala (relativno) skromna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne nazovem restoran i kažem: Dobar dan, ja sam Shania Twain i želim vaš najbolji stol. Ali ipak pustim svoju obitelj i prijatelje da to naprave umjesto mene" - rekla je Shania kroz smijeh novinarima Maxima.

Mi vam prenosimo nekoliko fotografija s Maxim-ovog foto sessiona sa Shanion Twain, a ostale potražite na http://www.maximonline.com/ ili http://www.maximonline.com/maximlounge/.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara