Razgolićeni Penelope i Javier plažu i knjige vole više od Hollywooda

Razgolićeni Penelope i Javier plažu i knjige vole više od Hollywooda

ŠPANJOLSKA filmska diva toliko se zaljubila u oskarovca Javiera Bardema da je, priznaje, potpuno promijenila mišljenje što se tiče majčinstva. "Obožavam djecu, ali trenutno sam usredotočena na karijeru. Ipak, želim posvojiti 20 djece i s njima putovati svijetom", kaže glumica. I dok Penelope s Javierom želi "oformiti novu Brangelinu", svijet uživa u paparazzo fotkama snimljenim na njihovom odmoru. "Izležavanje, dobra knjiga i ljubav mog života - to je za mene savršeni odmor", kaže Penelope.

"Putujem više od pilota. U jednom sam tjednu obišla Miami, London, New York i Los Angeles. Jedva sam dočekala odmor", kaže 33-godišnja glumica koja ljubav prema Javieru Bardemu, dobitniku Oscara za ulogu u filmu "Nema zemlje za starce", više ne skriva od medija. Nakon što su objavili da su u vezi, mediji u njihovoj domovini odmah su ih prozvali "najljepšim španjolskim parom", a Javier i Penelope odlučili su se držati podalje od Hollywooda, iako žele raditi i američke filmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hollywood nam nije blizak po svjetonazorima. Nakon svega što smo napravili u karijeri, sad smo u fazi da scenarije i potencijalne angažmane možemo dobivati poštom i internetom. Ne moramo više, kao nekad, obilaziti audicije, pa nam Hollywood ne mora biti dom", objasnila je medijima Penelope Cruz koja je prije odluke da ne bude "holivudska dama" hodala s najvećim frajerima "grada snova" - Tomom Cruiseom i Matthewom McCounagheyem.

D.K.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara