Razveo se Davor Bernardić: "Odlučili smo krenuti svatko svojim putem"

Razveo se Davor Bernardić: "Odlučili smo krenuti svatko svojim putem"
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"OVIM  putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete", napisao je u priopćenju koje je poslao medijima šef SDP-a Davor Bernardić.

Prvi je to put da je jedan hrvatski političar javnost obavijestio priopćenjem o svom privatnom životu.

Bernardić i njegova, kako sam kaže, sada već bivša supruga vjenčali su se 29. travnja 2011. godine u crkvi svetog Križa u zagrebačkom Sigetu nakon devet godina veze. Datum svadbe se poklopio s onim kraljevskog vjenčanja, princa Williama i Kate Middleton, a vjenčanju u crkvi prisustvovalo je tek 15-ak članova najuže obitelji sretnog para.

Irena, djevojački Coljak, rijetko se pojavljivala u javnosti, kako prije tako i nakon udaje za Bernardića.

Par su još tijekom studentskih dana spojile instrukcije iz matematike, a Irena je ekonomistica koja je jedno vrijeme radila u Odjelu nabave Zagrebačkog holdinga. Unatoč brojnim šuškanjima, šef zagrebačkog SDP-a odbacivao je optužbe da je on intervenirao da se Irenu zaposli na toj funkciji.

Irena je kasnije posao našla u HPP-u, sestrinskoj tvrtki Hrvatske pošte.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara