Reakcije zvijezda na smrt Stevea Jobsa: "Hvala što si unaprijedio naš život u kakvog ga sad znamo"

Reakcije zvijezda na smrt Stevea Jobsa: "Hvala što si unaprijedio naš život u kakvog ga sad znamo"

Foto: AFP

OSNIVAČ Applea, Steve Jobs preminuo je u 56. godini nakon duge borbe s teškom bolešću.

"Apple je izgubio vizionara i kreativnog genijalca, a svijet je izgubio nevjerojatno ljudsko biće. Oni među nama koji su bili dovoljno sretni da poznaju Stevea i rade s njim izgubili su dragog prijatelja i inspirativnog mentora", stoji na službenim stranicama tvrtke Apple.

Snoop Dogg: Počivaj u miru, frende


Da je ova vijest zatekla i brojne svjetske zvijezde, dokazuju i njihove poruke na Twitteru kojima su se na sebi svojstven način oprostili od Stevea. Tako su sućut izrazili P. Diddy, grupa Blink182, Kyle Minogue pa čak i Snoop Dogg svojom porukom "Steve Jobs, počivaju u miru, frende".
Glazbenik Neil Diamond ostavio je pak poruku u duhu Appleove nove tehnologije pa je napisao "iSad" ili "jaTužan". Glumica Zoey Deschanel napisala je: "Tako sam tužna zbog Stevea Jobsa, on je bio uistinu inspiracija". Nicki Minaj na svoj status stavila je: "Inovator. Dao je toliko ovoj generaciji i iznad toga. Počivaj u miru, Steve Jobs".

Grupa Coldplay poruku je ostavila na službenom profilu. "Upravo smo čuli tužnu vijest da je Steve Jobs preminuo. Kakav nevjerojatan, inspirativan život. Promijenio je svijet na toliko načina. Počivaj u miru", napisali su. Wierd Al Yankovic također je ostavio poruku: "Jobs, hvala što si unaprijedio naš život u kakvog ga sad znamo".

"Ti si promijenio svijet, izgubili smo velikog inovatora. Steve Jobs dizajnirao je potpuno novi svijet. Nedostajat će nam", napisao je Will.i.am iz Black Eyed Peasa.

"Steve Jobs, hvala ti što si revolucionizirao način na koji slušamo glazbu"


Službeni profil glazbene nagrade Grammy pak ima status: "Steve Jobs, hvala ti što si revolucionizirao način na koji slušamo glazbu. Tvoja vizija neće biti zaboravljena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vrlo sam tužan zbog Stevea Jobsa. Bio je rame uz rame s Henryjem Fordom i Edisonom", poručio je Alec Baldwin na Twitteru.

"Steve, hvala ti što si mi bio mentor i prijatelj. Hvala što si dokazao da je moguće stvoriti nešto što će promijeniti svijet. Nedostajat ćeš mi", napisao je na Facebooku Mark Zuckerberg.

Ostale reakcije poznatih

Josh Groban: "Tako tužan dan, mogu pronaći svoju Apple memoriju od vremena kad sam bio klinac. Počivaj u miru."

Alyssa Milano: "Počivaj u miru, Steve Jobs. Uvijek si bio dio mog svijeta sa svojim posebnim inovacijama. Hvala ti za mozak."

Patrick Shriver Schwarzenegger: "Počivaj u miru, Steve. Jedan od najpoznatijih ljudi na svijetu."

Tony Hawk: "Steve Jobs je bio faca."

Jared Leto: "Počivaj u miru, vizionaru."

Elijah Wood: "Legenda je preminula. Zaista je tužno čuti takvu vijest."

Neil Patrick Harris: "Počivaj u miru, Steve Jobs. Tvoja genijalnost će živjeti i za generacije koje tek dolaze."

Ellen DeGeneres: "Taman sam završila snimanje svoje serije kada sam čula da je Steve Jobs preminuo. Bio je nevjerojatan čovjek s nevjerojatnom vizijom. Promijenio je svijet."

>>> Reakcije na smrt Stevea Jobsa: Promijenio je kulturu jedne generacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara