Red glazbe, red sporta: Natali Dizdar u ljubavnoj vezi s Ivanom Balićem?

NAKON što su je mediji nekoliko mjeseci spajali s plivačem Dujom Draganjom, Natali Dizdar opet se spominje kao djevojka vrhunskog hrvatskog sportaša, a ovog puta u pitanju je rukometaš Ivano Balić. Zajedno su viđeni u Zadru, nakon kvalifikacijske utakmice za Olimpijske igre, koju je Natali gledala iz VIP lože. Poznati rukometaš je, naime, nakon utakmice otišao u društvu Natali i njezinih prijateljica, a nisu im smetali ni znatiželjni pogledi pa je navodno pao i pokoji nježni dodir. S obzirom da oboje protagonista navodne ljubavne priče ne voli pred kamerama govoriti o privatnom životu, priča će zasigurno još neko vrijeme ostati - pod upitnikom, a menadžerica zadarske pjevačice, Goga Bosak, medijima je objasnila kako je riječ o traču, te da se protagonisti ove kuloarske priče zapravo uopće dobro ne poznaju.

Iako se trude sakriti od javnosti, Ivano Balić i Natali Dizdar viđeni su zajedno u Zadru, a ljudi bliski zadarskoj pjevačici potvrdili su nam kako se prijateljstvo polako, ali sigurno pretvara u ljubavnu vezu. Rukometaš se, podsjetimo, nedavno razveo od supruge Ivane, s kojom ima sina Dina, a ona je tek nakon razvoda doživjela "medijski procvat" te se slikala za sve moguće časopise pričajući o "životu nakon Ivana" i dugo željenom upisu na fakultet. Ljubavnu idilu bračnog para Balić navodno je poremetila jedna od Ivaninih najboljih prijateljica, bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić, koja je, prema kuloarskim pričama, prijateljici otela supruga.

O dečku ne, o novom albumu - uvijek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natali Dizdar svog se dugogodišnjeg dečka trudila skriti od javnosti, da bi mediji usred "ljubavne idile" objavili kako je zapravo u vezi s Dujom Draganjom. Pjevačica i plivač snimljeni su zajedno u zračnoj luci, a nedugo nakon toga objavljeno je kako je zbog prezaposlenosti veza pukla. Dok kuloari bruje o njezinim ljubavima, Natali užurbano priprema drugi album, koji bi se na tržištu trebao pojaviti ove jeseni. Nasljednik je to uspješnog prvijenca koji je zadarskoj pjevačici donio odlične kritike i reakcije publike, a Natali ga najavljuje riječima: "Novi album imat će organski zvuk, a bit će i malo rock'n'rolla. Neće biti jazz, jer ja nisam jazz pjevačica, iako ga privatno slušam. Danas je glazba fuzija svih stilova, i baš zato mislim da se nikad neću u potpunosti posvetiti jazzu, jer je riječ o specifičnom pjevanju".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara