Regata trenera: Ćiro i Ivanković posljednji

Regata trenera: Ćiro i Ivanković posljednji

KAKO se majstori od baluna snalaze na moru pokazala je druga regata Ina Nautomania Tour održana u nedjelju u rogozničkom arhipelagu. Regata je tradicionalno okupila sve hrvatske prvoligaške nogometne trenere, a posebni gosti bili su predstavnici Talijanskog nogometnog saveza F. Ferreti i Franco Ferrari.

Nakon velike borbe u dva plova na regatnom polju, između pet jedrilica domaće proizvodnje, najviše znanja i vještine pokazala je ekipa Slaven Belupa (Rajko Magić) i Talijana.

Drugo mjesto osvojili su klubovi Cibalia (Jalić), Međimurje (Stanko Mršić) i Kamen Ingrad (Ante Čačić) dok je "bronca" pripala ekipi Pule (Branko Tucak), Rijeke (Dragan Skočić) i Osijeka (Ivo Šušak).
 
Pretposljednji u cilj ušli su Varteks (Zlatko Dalić) i Hajduk (Branko Grgić i Tomislav Erceg) dok je posada Zagreba (Miroslav Ćiro Blažević) i Šibenika (Ivan Pudar), pojačana Brankom Ivankovićem (donedavni izbornik Irana) stigla posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ćiro je na kraju bio zadovoljan jer je na regatnom polju pokazao da zna uživati iako se u jedrenje baš i ne razumije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara