Rekord je 56 sekundi: Možete li brže pronaći baš ovaj broj među kalkulatorima?

Rekord je 56 sekundi: Možete li brže pronaći baš ovaj broj među kalkulatorima?
Foto: Go Simple Tax

LJUBITELJE tražilica zabavila je nova fotografija na kojoj moraju nešto pronaći, a tvorci tvrde kako na njoj nitko kalkulator s brojem 758707 nije uspio pronaći za manje od 56 sekundi. 

Danas je u Velikoj Britaniji posljednji dan za podnošenje poreznih prijava za 2018. godinu, a tim povodom GoSimpleTax objavio je grafiku na kojoj je potrebno pronaći broj prijava koje su predane u posljednji tren. Riječ je o prošlogodišnjem broju, a iznosio je upravo 758.707, piše Daily Mail.

Broj nije lako pronaći kao što se možda na prvu čini, s obzirom na to da su brojevi na drugim kalkulatorima svi različiti. Sudeći po tvorcima grafike, nitko taj broj nije našao za manje od 56 sekundi. Možete li vi?

Ranije ovaj mjesec još je jedna slična tražilica mnoge zaintrigirala. Na njoj treba pronaći vrećicu među gadgetima. Ako je vjerovati tvorcima te grafike, rekord je tek 6 sekundi, no nekima je trebalo i više od minutu. Koliko vama treba? Također, možete li pronaći fotelju među kaučevima na trećoj fotografiji? Rekord je navodno 23 sekunde. Za rješenja samo okrenite fotografije.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara