Renomirani DJ Denis the Menace 24. listopada pred splitskom publikom

Renomirani DJ Denis the Menace 24. listopada pred splitskom publikom

DENIS THE MENACE dio je svjetski poznatog dua Jerry Ropero and Denis the Menace, poznatog i pod imenom Avantgarde. Surađivao je sa mnogim umjetnicima poput Axwella, Roger Sancheza, Milk&Sugar-a te naravno, Jerry Ropera. Njegovi su miksevi na brojnim labelovima među kojima su Nero, CR2, Lowered Recordings Vendetta, Royal Flush itd, dok je za Jive Records remiksirao megapopularni svjetski hit Madonne i Britney Spears "Me Against The Music"!

Godine 2005. tri su njegova singla bila među top 100 po broju downloada na najposjećenijoj stranici za legalnu kupnju glazbe - Traxsource.com. Njegov singl "Fuck You" danas je jedan od najvećih house hitova koji mnogi DJi koriste na svojim setovima. "Time To Turn Around", nastao u suradnji sa Roperom i Francesco Diazom, bio je najprodavaniji na stranici Traxsource te je na DJ Magazine Hype Chartu zauzeo drugo mjesto. Godine 2006. Avantgardeov singl "Do You Really" bio je hit tjedna na Pete Tongovom radio showu na BBC1. Singl "Coracao" istoimenog dua, jedan od najvećih latin house hitova ikad, izdan je prvo za label Vendetta, a nakon toga remixiran od strane Axwella čime je postao najveći ljetni hit na Ibizi. Ubrzo je reizdan za label Subliminal da bi 2006. godine poharao Winter Music Conference u Miamiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denis the Menace iznimno je cijenjen producent i DJ, čiju glazbu na setovima koriste mnogi DJi poput Erica Morille, Rogera Sancheza, Judgea Julesa, Petea Tonga, Axwella, Sebastiana Ingrossa, Stevea Angela te mnogih drugih. Ovaj renomirani DJ svoje će glazbene sposobnosti splitskoj publici predstaviti u petak, 24. listopada u Hemingway Baru Split.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara