Reper Khan izdao album prvijenac

"SKHANDAL", dugoočekivani album prvijenac mladog zagrebačkog repera Matije Gečevića Khana napokon je u prodaji. Izdavačka kuća VG Records ovaj album najavljuje kao pravo osvježenje za hrvatsku hip-hop scenu te dodaje kako će "zasigurno biti prava poslastica za ljubitelje dobrog hip-hopa".

> Pogledaj Khanov spot za pjesmu "Moj dan"!

"Na albumu se nalaze stvari raznih tematika, ima agresivnijih pjesama, ima i onih smirenijih namijenjenih ljepšem spolu te onih socijalne tematike", rekao je reper Khan koji ovim putem sve zainteresirane poziva na potpisivanje albuma u CD Shopu Sirius u Importanne galeriji 24. svibnja s početkom u 12 sati, te na promociju albuma koja će se 31. svibnja održati u diskoteci Saloon.

Demo album "Krv, znoj i suze"  u dva tjedna prodao u 300 primjeraka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matija Gečević Khan dolazi iz zagrebačkog kvarta Dubrava, ima 22 godine te studira novinarstvo. Član je DBP (Dying Breed Productions) kolektiva i hip-hopom se bavi šest godina. S hip-hop kulturom prvi se put susreće 1996. godine, a 2002. i sam počinje stvarati rap glazbu. Prve pjesme snimio je u kućnoj produkciji te se tako polako počeo probijati na hrvatskoj demo sceni. Prije tri godine shvatio je da takva produkcija ne garantira kvalitetu te je počeo snimati u profesionalnim studijima.

Prošle je godine izdao svoj demo album "Krv, znoj i suze" koji je u nešto manje od dva tjedna prodan u preko 300 primjeraka, što je za jednog demo izvođača poprilično velika brojka. Album je izuzetno dobro prihvaćen te je time Khan stigao do dugo željenog cilja - potpisao je ugovor s izdavačkom kućom VG Records iz Koprivnice pod čijim okriljem je izašao i njegov prvi studijski album «Skhandal».

Dosad je za ovaj album snimio spot za pjesmu "Moj dan" koji je režirao Filip Filković, osnivač kontroverzne umjetničke organizacije Kunstterrorist, poznat po svojoj suradnji s Jamesom Cautyem iz grupe The KLF.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara