Reper zaratio s Bakom Prasetom pa se pohvalio koliko je zaradio za jednu večer

Reper zaratio s Bakom Prasetom pa se pohvalio koliko je zaradio za jednu večer
Screenshot: Youtube

MLADI srpski reper Mihajlo Veurović na Twitteru se pohvalio lovom koju zaradi u samo jednoj večeri, a taj je iznos veći od mjesečne plaće mnogih ljudi. 

19-godišnji Mihajlo, poznatiji pod umjetničkim imenom Voyage, za jednu je večer, tvrdi, zaradio gotovo tisuću eura. 

"Zdravo, drugari iz srednje škole! Ovdje imate primjerak 110.000 dinara (oko sedam tisuća kuna) zarađenog novca za jednu večer! Nije da se hvalim, ali ako budete učili u devetoj gimnaziji, imat ćete ovoliko novca u vašim rukama", hvali se u videu.

Mihajlo je puno pozornosti srpskih medija dobio nakon što je nedavno otkrio da je njegov otac bio tjelohranitelj ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića. 

"Moj otac je Milan Veruović, bio je tjelohranitelj Zorana Đinđića, i sam je bio upucan u tom događaju. Nakon toga mi smo se preselili u Francusku, odakle je i nastao moj nadimak Voyage, što na francuskom znači put", ispričao je tijekom gostovanja u Ami G Showu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C’est La Vie (@voyage.mp3) on

U istom je showu komentirao kako YouTuberi nisu u istom rangu s glazbenicima što je ponukalo srpskog YouTubera Baku Praseta da mu posveti čitav video u kojem ga je nazvao Blamage. Baka Prase se, inače, i sam nedavno pohvalio svojom mjesečnom zaradom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara