Restoran Noel Buje otpustio chefa nakon incidenta s gostima

Restoran Noel Buje otpustio chefa nakon incidenta s gostima
Foto: Facebook

AUSTRIJSKI chef Daniel Tschatchler ne radi više u restoranu Noel Buje, a razlog tomu je nesvakidašnji incident s gostima, piše Kult Plave Kamenice.

Kako prenosi taj portal, gost Noela Buje bio je na večeri sa suprugom i u jednom trenutku odlučili su se prošetati do bazena koji se nalazi ispod restorana. Konobarici su rekli kako žele promatrati zalazak sunca i zamolili je da u kuhinji pita mogu li pričekati tri minute s idućim jelom. Poslije minutu ili dvije, prema tvrdnjama gosta, iz kuhinje je izašao chef Tschachler i počeo vikati na njih nezadovoljan što su se udaljili od stola.

Suvlasnik Noela Ivan Jug odmah se ispričao gostima, a nakon toga je pala odluka da chef Tschatchler više ne može ostati raditi u toj istarskoj inačici cijenjenog zagrebačkog restorana Noel. 

"Noel poštuje sve svoje goste, živi od svojih gostiju i za svoje goste i nikada neće tolerirati nepristojno ponašanje prema gostima. Nažalost, chef Daniel Tschatchler nije dijelio naš odnos prema gostima, pa zato više ne radi u Noelu Buje", potvrdio je Ivan Jug za Kult Plave Kamenice vijest o odlasku austrijskog chefa.

Kuhinju će privremeno preuzeti glavni Noelov chef i suvlasnik Goran Kočiš.

"Naš su cilj dvije Michelinove zvjezdice i vjerujemo da ćemo se za njih uspjeti izboriti", dodao je Jug. Inače, zagrebački Noel je početkom godine dobio Michelinovu zvjezdicu te tako postao jedan od pet hrvatskih restorana s tim prestižnim priznanjem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara