Richard Gere: Nije istina da sam hrčka stavio u guzu, to je urbana legenda

Richard Gere: Nije istina da sam hrčka stavio u guzu, to je urbana legenda

RICHARD GERE je u svom posljednjem intervjuu prekinuo šutnju i opovrgnuo jednu od najčudnijih izmišljotina vezanih uz njega, a koju je pročitao u tabloidima. Richard je tako prije nekoliko godina bio meta podrugivanja, jer je netko izmislio priču o tome kako je glumac jednom prilikom u guzu ugurao hrčka kojega potom nije mogao izvaditi, međutim 59-godišnji glumac tvrdi da njegovi obožavatelji nikada ne bi trebali vjerovati tabloidskim tračevima i nepotrebnim ogovaranjima.

"Davnih sam dana prestao čitati medije i napise o sebi. Većina onoga što piše po tabloidima velika je izmišljotina i naučio sam se ne obazirati na takve stvari. Tako se jednom prilikom pojavio naslov: 'Gereu je hrčak zapeo u guzici', što je polako preraslo u urbanu legendu. Očekivao sam takve stvari, međutim kada respektabilni časopisi napišu priču o tome kako sam posjetio zemlju u kojoj nikada nisam bio, i to u društvu nekoga koga niti ne znam, odlučio sam se ne obazirati na takve stvari. To je samo bespotrebno trošenje energije", ispričao je Gere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov posljednji angažman je uloga filmu "Nights in Rodanthe" u kojemu po treći puta u svojoj karijeri glumi s Diane Lane. Richard i Diane poznati su po svojoj seksualnoj kemiji, prvi su puta zajedno glumili 1984. godine u filmu Francisa Forda Coppole, "Cotton Club". Kasnije su se ponovno udružili u filmu "Unfaithful", koji je Diane donio nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje glumice.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara