Rina preuzela vlast u Kući, a Ivan M. se podičio veličinom svoje "mrkvice"

Rina preuzela vlast u Kući, a Ivan M. se podičio veličinom svoje "mrkvice"

NAKON samo tri tjedna boravka u Big Brotheru, najkontroverznija stanarka, Riječanka Rina Dehni vratila se u Kuću odvažnija nego prije. Nakon što je 21% gledateljstva glasalo za njezin odlazak, dobri duh cijele priče, iliti Big Brother, zanosnoj je plavuši dao novu šansu, povratak u kuću na Tajlandu. Osim Rininog povratka još je jedan događaj obilježio ovaj vikend u BB, dolazak dviju novih stanarki, Mire i Sabine. Svi stanari su ih toplo dočekali dok su se cure najviše svidjele Kreši, koji je odmah prokomentirao da su obje zgodne.

Od samog ulaska u kuću Rina je jasno naglasila kako je ona sad šefica te kako je ne mogu nominirati, što je zapravo i njezin glavni zadatak. Bez dlake na jeziku, odmah je dala do znanja "svom Žutokljuncu", Ivanu M. da ga još istog dana očekuje seks. Kao svoju desnu ruku izabrala je Marka, koji je poznat kao najsvadljiviji, a po mnogima i najsimpatičniji stanar. Najstarija stanarka Elizabeta najviše je razočarana Rininim povratkom. Iako je postala pravi mrgud prema svima, ipak se povjerila Orneli, Saši i Ivanu L. te priznala kako joj se povraća od svega, ali da je zapravo "boli kurac za Rinu" što se ne bi dalo zaključiti po njezinom ponašanju. Kaže kako je živcira Rinin preveliki ego te sve ostalo na njoj što ju je navelo da ustane i skine ručni te se pred kamerama i stanarima potpuno ogoli. Mnogi stanari su osudili taj njezin čin jer ipak ima dvojicu sinova koji je gledaju vani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije ni punih 24 sata na Tajlandu, vatrena povratnica se opasno primila svog zadatka te nemilosrdno naređuje stanarima, posebno dečkima. Radili su sve poslove, od čišćenja WC-a do osobnih usluga kao što su vezanje njezinih zavoja za trening. Najsretnija u cijeloj toj situaciji je Ornela koja kaže: "Meni je u kući skroz zabavno, osjećaju se tenzije, više nije dosadno."

Iako joj je zadatak izbezumiti Mrkvicu, Rina ne propušta priliku ni da isprovocira ostale dečke u kući, pa se tako "mrtva-hladna" skinula pred zatečenim Krešom, a isto je učinila i Marku, pred kojim se razodjenula unatoč činjenici da se baš i ne vole. Marko se kasnije pohvalio ostalim stanarima da je vidio Rininu "cicu". A dok se Rina golitila na jednom, Mrkvica je isto radio na drugom kraju kuće. Dok se maneken tuširao, u kupaonicu mu je uletjela Ornela i "žicala" ga da joj pokaže ima li stvarno dvadeset centimetara. Orneline namjere "prokljuvila" je Rina koja je Splićanku spriječila da išta vidi iako je Mrkvica još uvijek bio gol. Nakon nekog vremena Ornela se vratila do Mrkvice koji joj je ponosno pokazao svoju muškost dugu 20 centimetara. "Opa, Miki!", kratko je izustila oduševljena Ornela.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara