Rob Lowe ostaje raditi za NBC u seriji "Lyon´s Den"

NAKON što je završio sa ´Zapadnim krilom´, Rob Lowe ugovara unosni posao za ulogu i produciranje nove NBC-jeve pilot dramske serije ´Lyons Den´ (Lyonov brlog), planirane za sljedeću jesen.

Novi projekt bit će pravna drama smještena u stoljetnu odvjetničku tvrtku srednje veličine. Lowe će igrati idealističnog odvjetnika koji želi ostaviti svoj trag u svijetu, dok se pokušava othrvati sjenci svojeg moćnog oca, američkog senatora.

Kao dio ugovora, Lowe je osigurao zavidnu odštetu u slučaju da NBC odustane od projekta.

Odlazak Loweova lika Sama Seaborna iz ´Zapadnog krila´ uslijedio je nakon poznate svađe između glumca i producenata serije oko plaće i njegove uloge u seriji.

Sporazum predstavlja pobjedu voditelja programa NBC-a Jeffa Zuckera, koji je bio izravno uključen u pregovore, jer znači da će popularna zvijezda NBC-a ostati u okviru mreže čak i nakon problematičnog odlaska.

Glumac je zarađivao oko 75.000 dolara po epizodi za posao u ´Zapadnom krilu´, a očekuje se da će mu se plaća znatno povećati - na šesteroznamenkasti iznos - za ulogu u ´Lyonovom brlogu´, ako projekt preraste u seriju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara