Robbie Williams o bolesti zbog koje je otkazao turneju: "Umirao sam od straha na intenzivnoj"

Robbie Williams o bolesti zbog koje je otkazao turneju: "Umirao sam od straha na intenzivnoj"

Screenshot: Youtube

ROBBIE WILLIAMS prije nekoliko mjeseci je zabrinuo svoje obožavatelje otkazujući turneju zbog tajanstvene bolesti, a sad je napokon progovorio o tome što mu se događalo.

Slavni pjevač proveo je sedam dana na odjelu intenzivne njege nakon što su mu liječnici pronašli "abnormalnosti" na mozgu, piše The Sun.

Sve je počelo kad mu je pozlilo u backstageu prije njegovog koncerta u Zurichu početkom rujna.

"Počela me jako boljeti glava i imao sam problema s disanjem. Također mi je utrnula lijeva ruka i počeo sam nekontrolirano sliniti. Liječnik koji me pregledao procijenio je da ću biti u stanju odraditi koncert pa sam to i učinio. Osjećao sam se poput vojnika, morao sam završiti što sam započeo", ispričao je Robbie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se vratio u London, liječnici su ga poslali na hitne testove i otkrili abnormalnosti na mozgu koje su nalikovale na krvarenje te su ga hitno poslali na odjel intenzivne njege.

"Umirao sam od straha, spojili su me na brojne cjevčice, nisam smio vidjeti ni ženu i djecu. Bilo mi je jako teško", ispričao je pjevač.

Nakon što su ga otpustili iz bolnice sljedeća je dva mjeseca proveo odmarajući se u svojoj vili u Los Angelesu.

"Ova me bolest natjerala da shvatim da imam 43 godine, ne 23, i da se moram početi ozbiljno brinuti o svom zdravlju", zaključio je Robbie koji je počeo vježbati jogu i pilates.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara