Robert De Niro uskoro otvara lanac japanskih hotela

POUČEN uspjehom njegovog lanca restorana Nobu, Robert De Niro odlučio je proširiti svoj posao i na hotele s japanskom tematikom. Sa svojim poslovnim partnerima, Richijem Notarom i Nobuem Matsuhisom, glumac namjerava izgraditi cijeli lanac luksuzno opremljenih hotela koji će biti uređeni u modernističkom stilu s velikim utjecajem japanske kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi hotel u lancu bit će otvoren ovoga ljeta na izraelskom odmorištu Herzliya, a hoteli će, baš kao i njegovi restorani, nositi isto ime i bit će uređeni u japanskom stilu. 

"Za razliku od ostalih hotela u kojima vas na jastuku u sobi dočeka čokoladica ili bombon, ovdje će vas dočekati sushi", rekao je Richie Notar. Nobu hotel na Manhattanu u New Yorku trebao bi se otvoriti u roku od dvije do četiri godine, a na cijelom projektu radi i Raphael, Robertov sin i marketinški stručnjak.

A dvostruki dobitnik Oscara, De Niro, glumit će u nadolazećem filmu "Everybody's Fine", remakeu filma "Stanno Tutti Bene" Giuseppea Tornatorea u kojem će se pojaviti i Drew Barrymore, Kate Beckinsale te Sam Rockwell. Robert će tumačiti glavni lik, udovca koji kreće na put kako bi obnovio narušene odnose sa svojom već odraslom djecom.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara