Robert Sever i Gala Svilan birali djevojke s najviše stila

MODNA marka Concept traži "djevojku s najviše stila" koja će postati zaštitno lice reklamne kampanje Concepta za nadolazeću jesensko - zimsku sezonu, osvojiti nagradno putovanje za dvije osobe u London i odjeću u vrijednosti od pet tisuća kuna. Nakon castinga održanih u Rijeci, Osijeku i Dubrovniku na red je došao i ovaj središnji, zagrebački, na kojem su od prijavljenih 350 kandidatkinja Robert Sever, Gala Svilan, Tanja Prvanov, voditeljica Concepta i casting menadžer Marko Lončar, odabrali dvanaest finalnih kandidatkinja.

Koja od odabranih kandidatkinja će osvojiti titulu "djevojke s najviše stila" odlučuju posjetitelji Conceptove web stranice, na kojoj će sve finalistice biti predstavljene, a glasači nagrade mogu osvajati, osim samim glasanjem, i postavljanjem duhovitih i originalnih komentara na temu kandidatkinja. Glasati se može do kraja lipnja, a Concept će rezultate ove zanimljive kampanje objaviti 30. lipnja - kada će proglasiti "naj" djevojku i pobjednike nagradne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Concept je ovu priliku iskoristio i za najavu svoje suradnje s dizajnerom Robertom Severom i Galom Svilan - Concept je, po uzoru na svjetske modne "high street" magove poput H&M-a, za koje su limitirane kolekcije dizajnirali Chanelov "bog i batina" Karl Lagerfeld i Stella McCartney, ili Top Shopa, koji kreativno surađuje s britanskom ikonom stila Kate Moss, angažirao Severa da za njih kreira limitiranu kolekciju od petnaestak odjevnih predmeta, a popularnu Galu Svilan da kolekciji bude zaštitni znak.

Vanda Voloder
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara