Robin Gibb našao utjehu u radu nakon smrti brata blizanca

ČLAN Bee Geesa Robin Gibb govorio je o svojoj potrebi za uranjanjem u glazbu nakon smrti brata blizanca Mauricea.

On je rekao da mu je posao postao ´terapija´ nakon neočekivanog gubitka brata prije manje od dva tjedna.

´Ili moraš sjesti i cijelo vrijeme razmišljati o tome dok ne poludiš, ili se baciti natrag na posao što sam ja učinio´, rekao je on za radio BBC.

´Zakopao sam se u posao kao terapiju...jer je za mene to (Mauriceova smrt) još uvijek jako jako svježe. Dogodilo se tako brzo da još uvijek ne mogu vjerovati´.

Maurice Gibb (53) umro je od zastoja srca tijekom operacije abdomena u jednoj bolnici u Miamiju 12. siječnja.

Maurice i Robin zajedno sa starijim bratom Barryjem sastavili su Bee Gees - glazbeni trio čiji su hitovi bili na vrhu glazbenih ljestvica četiri desetljeća zaredom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodali su više od 110 milijuna ploča širom svijeta i pisali su hitove za poznate pjevačice kao što su Diana Ross, Celine Dione i Dionnne Warwick.

Također su snimali solo materijal, i upravo je to radio Robin u vrijeme smrti brata blizanca. Njegov singl ´Please´ izdan je u Britaniji u ponedjeljak.

Međutim, on je rekao za BBC u četvrtak da mu rad na solo materijalu nikad nije pružao toliko užitka kao rad sa svojom braćom.

´Postojala je kemija koju smo imali kada smo radili zajedno i koja je bila magična´.

S gubitkom Mauricea više nema ni Bee Geesa. ´Želimo staviti Bee Gees u odvojenu ladicu povijesti´, rekao je Robin. ´Ali, ići ćemo naprijed i radit ćemo zajedničke projekte kao Barry i Robin Gibb´.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara