Roda donijela božićne poklone: Majka i kći te sestre blizanke rodile isti dan

Foto:  Screenshot wgntv.com

DA SVA djeca vole Božić i žele biti prisutna kad se otvaraju pokloni dokazuju i simpatični slučajevi beba koje su "uskladile" vrijeme rađanja i odlučile iznenaditi svoje mame, pišu američki mediji. 17-godišnja Brianna Guerrero postala je velika sestra i mama u razmaku od par sati.

Mlada Brianna rodila je prekrasnu kći Ayden samo šest sati nakon što je njezina majka Jessica Rotter rodila Aydeninog ujaka. Majka i kći nisu trebale roditi na isti dan, pa je njihov liječnik ostao začuđen: "Ovo je prvi put da ovo vidim. Viđao sam majke i kćeri trudne u isto vrijeme no da rode u razmaku od par sati iako nije tako očekivano vidim prvi put". Dr. Alex Lipovich kaže da su obje bebe zdrave i da će moći kući baš na vrijeme za blagdane.

Druga obitelj koju je izdašno posjetila roda ovog Božića je obitelj Fisher iz New Jerseya. Sestre blizanke Danielle i Nicole rodile su sinove u Virtua Hospital u Voorheesu. Iako su im termini bili u razmaku nekoliko tjedana, rodile su u 13 minuta razmaka. Sestre žive zajedno s njihovom majkom, što znači da će dvojica rođaka Johnathan i Maximus odrasti praktički kao braća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara