Rolling Stonesi na ljeto ponovo u Zagrebu

U SKLOPU svjetske koncertne turneje "A bigger bang tour 2005/2006" Rolling Stonesi će ponovo gostovati u Zagrebu.  Koncert bi se trebao održati 6. srpnja 2005.

Kako su danas potvrđeni datumi europskog dijela turnije, poznato je da je legendarna grupa, koja traje četiri desetljeća, hrvatsku metropolu po treći put uvrstila na popis mjesta koja će posjetiti u sklopu svjetskih koncertnih turneja.

O lokaciji koncerta i ostalim pojedinostima nema još informacija, a iz DOP produkcije najavljuju da će uskoro objaviti detaljnije informacije o tom spektaklu.

Prvi puta bili su još 1976. u zagrebačkom Domu sportova, a drugi puta u kolovozu 1998. pred oko 80.000 obožavatelja na Hipodromu.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood obožavateljima u Hrvatskoj svoj najnoviji album "A bigger Bang" predstavit će 6. srpnja iduće godine.

Europski dio turneje startat će 27. svibnja na olimpijskom stadionu u Barceloni. Potom će uslijediti nastupi u poznatim dvoranama i stadionima u više od 20 diljem svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara