Roman Majetić: Ne želim demantirati vezu s Marijom Cvitanović!

Roman Majetić: Ne želim demantirati vezu s Marijom Cvitanović!

DA SE ŽENE na Romana Majetića lijepe kao muhe na drek znaju svi, ali da je Marija Cvitanović, modna stilistica i supruga bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića njegova ljubavnica, nije znao nitko, dok ta informacija s predznakom "navodno" nije osvanula u medijima. Bivši novinar, a sad producent, koji potpisuje najgledanije telenovele u zemlji, žene privlači zbog "šarma, pozicije i novca". Na upit o navodnoj vezi s Cvitanovićkom, Roman se ekskluzivno za Index izjasnio kratko i jasno: "Osim toga, mnogi su mi dosad već prišili neke žene koje uopće ne poznajem. Upravo zato svakih nekoliko tjedana moram nešto demantirati, tako da ne želim demantirati ništa!", rekao je Roman, čije se ime po naslovnicama tabloida počelo provlačiti kad mu je tijekom snimanja sapunice "Villa Maria" za oko zapela Jelena Veljača.

Njihova je veza bila praćena na svakom koraku, od kućnog uratka na kojem su navodno njih dvoje, do šetuckanja po hvarskoj rivi i ispijanja koktela na unajmljenoj jahti. Njihovu vezu je kratko prokomentirao i Dikan Radeljak čiji je razvod s Vlatkom Pokos Jelena Veljača navodno iskoristila za sapunicu "Zakon ljubavi": "Neka Veljača u svojoj kratkoumnoj fantaziji radije piše o svojim vezama s drogiranim producentima".

Tko je ljubi? Igor? Roman? Ili Petar Ćiritović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kraha veze s Jelenom, za koju je Roman preuzeo krivnju u intervjuu za Story, producent je ubrzo navalio na manekenku Petru Maroju. Međutim, ta veza nije potrajala, da bi ga sad mediji povezali s Marijom Cvitanović koja radi kao kostimografkinja u njegovim TV projektima. Međutim, kuloari su s druge strane zakrčeni šumovima o tajnoj vezi između stilistice i glumca Petra Ćiritovića, koji također radi za Majetića. Nadamo se zbog duševnog mira cijele nacije da ćemo uskoro doznati kod doista ljubi Marija Cvitanović.

G.P.
Foto: index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara