Ronaldinhova razuzdana djevojka ne postoji?

JOSH ROBERTSON, osim što je urednik američkog izdanja Playboya i većinu vremena provodi u traženju fotografija golišavih ljepotica, ujedno je i jedan od blogera koji koriste bespuća interneta kako bi izrazio svoja mišljenja, stavove - i otkrića. Na svom je blogu tako objavio "šokantnu" istinu: Ronaldinhova djevojka je čista izmišljotina i plod nečije razuzdane mašte.

Robertson se, naime, odlučio malo baviti istraživačkim novinarstvom, te se na svom blogu dotaknuo i manekenke koja je svojevremeno punila novinske stupce svojim izjavama kako je brazilski nogometaš Ronaldinho tijekom SP-a nemali broj puta prekršio pravila kojih se cijela nogometna momčad trebala držati.


Alexandra Kabi

Pravila su, naime, nalagala zabranu suprugama i djevojkama nogometaša da posjećuju svoje partnere u hotelu u kojemu su boravili, no Ronaldinho se, kako je "njegova djevojka" nakon SP-a otkrila, gotovo svake noći iskradao iz hotela te uživao u "divljem seksu" s njom.

"Nekada ne bismo stigli ni do sobe, vodili bismo ljubav u hodniku. Ludi smo jedno za drugim." - izjava je koju je Alexandra Paressant nakon SP-a navodno dala za medije, iako nije poznato kako su novinari došli do dotične izjave.


Giorgia Palmas

Nakon nekoliko telefonskih poziva, znatiželjni je Robertson nekako došao i do broja Ronadinhove navodne ljubavnice, te ju zatražio da mu pošalje nekoliko svojih fotografija, budući su mediji poput britanskog Suna i njemačkog Bilda objavili istu fotografiju manekenke.

"Alexandra" mu je, kako kaže, na vrlo lošem engleskom odgovorila kako mu u datom trenutku može poslati samo fotografije niske rezolucije, no da će na bolje fotografije morati pričekati neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Francesca Lodos

Zanimljivo je i to da je odgovorila novinara od toga da nazove modne agencije za koje je tvrdila da radi, kako bi od njih dobio fotografije.

"Ne, ne, nemojte njih zvati. Za njih sam radila samo modne priloge. A vi hoćete seksi fotografije, ne? Ja vam poslati seksi fotografije." - jedino je što je Robertson uspio razumjeti u razgovoru s manekenkom, budući mu je to, kako kaže, "bilo teško zbog jezične barijere".

Fotografije visoke rezolucije koje mu je manekenka obećala novinar još uvijek nije dobio, no manekenka mu je poslala 17 fotografija na kojima je navodno ona, a iste fotografije objavilo je i nekoliko web stranica koje su se za manekenku zainteresirale nakon njezinih "ispada" o divljem seksu s Ronaldinhom.

Istražujući dalje, urednik Playboya je ustvrdio da na fotografijama jesu ljepotice, ali ne nose ime "zanosne" Alexandre Paressant. Robertson je na kraju, naime, otkrio da se na fotografijama nalaze modeli Alexandra Kabi, Aida Yespica, Giorgia Palmas, Francesca Lodos te Sheila Soarez.

"Odabrala je pogrešnog urednika Playboya kojega je htjela prevariti." - napisao je na kraju svog izvještaja Robertson, zaključivši kako je Ronaldinhova nestašna djevojka s SP-a "čista izmišljotina".

B.S.


Aida Yespica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara