Rooneyjeva buduća ne želi Beckhamove na svojoj svadbi

Rooneyjeva buduća ne želi Beckhamove na svojoj svadbi

Trojicu Ronneyjevih reprezentativnih kolega Coleen McLoughlin izbrisala je s popisa uzvanika tri milijuna funti skupe parade da bi oslobodila mjesto manje slavnim prijateljima.

Kad su Beckhami u pitanju, izjavio je za Mirror jedan zajednički prijatelj mladog para, postoji ipak i dublji razlog. "Coleen je uvjerila Waynea da prijatelji i rođaci moraju dobiti prednost pred slavnim osobama. Wayne je isprva inzistirao da David i Victoria moraju biti na svečanosti, no Coleen je na kraju pobijedila. Victoria je poznata po tome da na svadbama svojom pojavom zasjenjuje mladenke, pa Coleen nije željela taj pritisak", izjavio je prijatelj.

Razlog ograničenom broju gostiju je broj sjedala na čarter letu kojim će gosti biti prebačeni na zasad nepoznato mjesto na Azurnoj obali. Nogometaša će ipak biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doći će nekoliko igrača Manchester Uniteda i svakako Steve Gerrard. Coleen je vrlo dobra prijateljica s Gerrardovom suprugom Alex", dodaje anonimni prijatelj. "Također, na popisu je ostao i boksač Ricky Hutton sa svojom boljom polovicom." Isti je izvor Mirroru otkrio da će se društvo tijekom četiri dana i naputovati. "Bit će to vjenčanje za pamćenje. Coleen je neke ljude izvjestila da će, osim na Azurnoj obali, dio svečanosti biti i na Siciliji, kamo će društvo dokrstariti."

Totalsport
Foto: Hello

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara