Ruby Srcolomka seksala se s Cristianom Ronaldom za 4.000 eura: "Znao je da sam maloljetna"

Foto: AFP

JEDNA od najpoznatijih ljubavnica talijanskog premijera Silvija Berlusconija, Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby Srcolomka, tvrdi da se kao maloljetnica za novac nije seksala samo s Berlusconijem već i sa Cristianom Ronaldom. U Italiji je seks sa djevojčicama starijima od 14 godina legalan, ali je plaćanje maloljetnicama za seks kazneno djelo pa se mnogi pitaju hoće li osim Berlusconija pred licem zakona zbog ovoga odgovarati i poznati nogometaš.

Ruby je talijanskim istražiteljima priznala kako je kao 17-godišnjakinja, 29. prosinca 2009. godine, upoznala Cristiana Ronalda u milanskom noćnom klubu "Hollywood" te kako joj je za noć koju su tri tjedna kasnije zajedno proveli u luksuznom hotelu u Milanu poznati nogometaš platio 4.000 eura.

"Nadam se da nećeš biti u sobi kad se vratim. Novac ti je pokraj torbice"

"Ronaldo me zaustavio u klubu, imao je stol u separeu, udijelio mi je nekoliko komplimenata i razmijenili smo brojeve. Nisam znala da je nogometaš sve dok mu, nekoliko dana kasnije, kad smo zajedno bili u restoranu, ljudi nisu počeli prilaziti i tražiti ga autograme. Znao je da sam maloljetna", ispričala je Ruby te dodala kako ju je tri tjedna nakon upoznavanja Cristiano Ronaldo pozvao u svoj apartman na petom katu hotela.

Navela je i kako ju je poznati nogometaš uvrijedio porukom koju joj je ostavio nakon seksa. Naime, kad se ujutro probudila, njega nije više bilo u sobi, a nju je dočekala poruka: "Nadam se da nećeš biti u sobi kad se vratim. Novac ti je pokraj torbice". Nekoliko tjedana kasnije Ruby mu se "osvetila" za bezobrazluk - kad ga je srela u jednom drugom noćnom klubu u Milanu, izlila mu je šampanjac po glavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara