Ruski pedo-pop projekt: t.A.T.u uskoro u braku?

Ruski pedo-pop projekt: t.A.T.u uskoro u braku?

ČINI se da suludom menadžeru ruskog "lezbijskog" pop dua t.A.T.u ne ponestaje ideja. Saga o t.A.T.u. nastavlja se - lezbijskim vjenčanjem.

U nedavnom razgovoru za njemački časopis Bild, djevojke iz grupe t.A.T.u, koja će predstavljati Rusiju na predstojećem eurovizijskom izboru, izjavile su kako "će se vjenčati ako osvoje prvo mjesto na Euroviziji", koji će se održati krajem ovog mjeseca.

U nadi da će dodatno privući ljude kojima možda još nije posve jasno da je cijela priča o lezbijstvu samo dobar marketinški potez, Lena i Julija ustvrdile su pred novinarima Bilda kako se "jako vole i žele živjeti zajedno".

Iako t.A.T.u. misle "ozakoniti" svoju vezu, kako se ne bi izbjegao izraženi seksualni prvog neslužbenog pedo-pop projekta na svijetu, djevojke su odmah nakon najave svog lezbijskog braka dodale kako ne misle biti vjerna jedna drugoj u braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nećemo biti vjerne jedna drugoj." - izjavila je Lena.

Najbolje tek slijedi, naime kad Juliju i Lenu novinari Bilda pitali gdje će živjeti kad se vjenčaju, Julija je odgovorila: "Zasad još živimo sa svojim roditeljima ali želimo uskoro početi živjeti zajedno - i to u zgradi bivšeg bordela."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara