Russell Brand novi film promovirao okružen polugolim ljepoticama

Tekst: A.A.
Foto: JLP

RUSSELL BRAND predstavio je svoj novi film "Get Him To The Greek" jučer u Londonu u društvu ljepotica u bikiniju. Britanski glumac i komičar pokazao je da zna privući pažnju i da gola ženska tijela prodaju baš sve, a i sam je uživao u dobrom društvu. U komediji Russell glumi s Jonahom Hillom, a u filmu se pojavljuju i Christina Aguilera te Pink.

Russell je na promociji filma na Londonskom mostu najavio kako će mu sljedeća uloga biti u crtanoj seriji "The Simpsons". Tamo će se pojaviti u jednoj epizodi, a dobru vijest saznao je baš kada je slavio rođendan. "Agent mi je rekao da me žele, što je super, jer tek kada požutiš znaš da si uspio", rekao je Brand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell, koji se uskoro ženi pjevačicom Katy Perry, dobio je od buduće supruge zabranu da na momačku večer dovede svog prijatelja, repera P. Diddyja. Reper je rekao kako na proslavu ne smije jer ima lošu reputaciju što se zabava tiče te kako se boji da mu ne zabrane da dođe i na vjenčanje. Russell očito nije mogao protiv Katyne riječi, a malo popustiti za mir u obitelji nije mu bilo teško jer je, priznaje, jako zaljubljen.

"Jako sam, jako zaljubljen. Na početku veze sve je bilo uzbudljivo i novo. Sada uživam jer mi je Katy postala prijateljica, puna je podrške i stvarno prekrasna. Jako sam sretan. A i posao mi dobro ide, spremam još jedan veliki filmski pothvat, veselim se što ćemo napraviti ponovljenu verziju `Arthura`. Ma trenutno mi je baš sve sjajno", pohvalio se Brand.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara