Russell Brand pogovorio o odnosu s ocem: Nismo pričali godinama

Foto: JLP

KOMIČAR Russell Brand progovorio je za britanski Sun o zahvalnosti koju osjeća prema svojoj majci Barbari, ali i odnosu s ocem Ronom. 35-godišnji glumac danas je dobro, no nije uvijek bilo tako. Vrhunac se dogodio kada ga je majka na Badnjak ispratila u kliniku za odvikavanje od ovisnosti.

"Jedna od glavnih stvari koje pamtim iz vremena ovisnosti bila je razočarana majka. Prošla je grozne stvari zbog mene, dobila je jako puno poziva od policije u gluho doba noći. Sjećam se kad sam 2002. godine otišao na rehabilitaciju. Bio je Badnjak i majka me posjetila. Sjela je na moj krevet, pogledao sam je i vidio koliko je uplašena i razočarana. Bio sam slomljena osoba i slomio sam svoju obitelj. Osjećao sam se usamljeno. Donekle sam joj je iskupio za neke stvari", rekao je Russell misleći pritom na činjenicu da je na dodjelu Oscara poveo upravo svoju majku.

Slava i glamur nisu mu fascinantni pa je otkrio da se bolje osjeća kada provodi kišni dan uz svoju suprugu Katy Perry i djecu njihovih prijatelja. O braku s njom, Russell ima samo riječi hvale. "S obzirom na to da i ja i ona imamo nemoguće rasporede, funkcioniramo savršeno. Ona odradi dvije, tri gaže i onda ima četiri dana slobodna, i tada smo zajedno. Ona je sjajna, a još uvijek smo uzbuđeni kada vidimo jedno drugo", izjavio je Russell o svojoj lijepoj supruzi.

Sa ocem ima loš odnos, njegov otac Ron ostavio je njega i majku dok je Russell bio malo dijete. Otad ga nije baš često viđao. "Ostavio sam mu nedavno poruku. Nismo pričali godinama, no želim razgovarati s njim. Puno više poštujem svog oca u posljednje vrijeme. Nadam se da ćemo moći biti sretni zajedno", zaključio je šarmantni komičar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara