Russell Brand: Seksao sam se s jednom za doručak, jednom za ručak i tri za večeru

Russell Brand: Seksao sam se s jednom za doručak, jednom za ručak i tri za večeru

Foto: JLP

RUSSELL BRAND uopće nije tajnovit kada je njegov seksualni život u pitanju. Sasvim otvoreno govori o svojim navikama u krevetu, osobito u životu prije no što je upoznao svoju sadašnju suprugu Katy Perry. Tada je glumac i komičar imao reputaciju pravog zavodnika, a i sam priznaje da se seksao puno više nego sada.

"Bilo je smiješno. Jednu sam imao za doručak, jednu za ručak i tri za večeru. Što je potpuno suprotno od one uzrečice prema kojoj bi trebali doručkovati kao kraljevi,a večerati kao siromasi", kaže Brand. Objašnjava kako je seksom zamjenjivao preobilne obroke. "U školi sam bio bucmast, ali naglo sam izrastao i djevojke su se počele zanimati za mene. Nažalost, nisam baš bio discipliniran, mislio sam kako ću se radije seksati nego jesti", kaže Russell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve više od tri žene počinje sličiti na francusku farsu u kojoj se previše toga događa"

Iako je imao ogroman libido, ipak nije uživao u orgijama. "Sve više od tri žene je jednostavno teško za izvesti. Onda počinje sličiti na francusku farsu u kojoj se previše toga događa. Može biti kao Olimpijske igre, a onda nestaje sav užitak", rekao je glumac. Osvrnuo se i na svoju drogerašku prošlost: "Puno sam sretniji kao prezenter na dodjeli Oscara s Helen Mirren no što sam bio dok sam kupovao crack po istočnom Londonu". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara