Russell Brand: U braku se puno manje seksam, ali sam zato postao odličan vrtlar

Foto: JLP

RUSSELL BRAND je vrlo otvoren što se tiče svog braka s pjevačicom Katy Perry te rado dijeli informacije iz svoji intime novinarima. Bivši poznati ženskaroš kaže kako se više ne seksa toliko kao prije, ali je zato pronašao neka nova zadovoljstva u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Prije sam se seksao 20 puta tjedno, a sada sam postao prokleti vrtlar, i to odličan", kaže britanski komičar. Dodaje kako je spavao i s pet žena u jednom danu, a kada je to otkrio Katy, ona je bila šokirana. No, sada se smirio, a kaže da prije Katy nikada nije bio zaljubljen. "Sada shvaćam da je ljubav stanje u kojem si spreman promijeniti se zbog nekoga". Dodaje kako se još uvijek privikava na bračna pravila. "Ako ona ostavlja svoje stvari svuda uokolo, ja se s tim jednostavno moram pomiriti. Ali ako ih ja počnem ostavljati, natjera me da ih pokupi", kaže Russell.

Glumac i komičar, koji je u braku pet mjeseci, sa suprugom provodi puno vremena i to baveći se normalnim aktivnostima kao i svaki drugi par. On i Katy žele imati djecu, no sada su još previše zaposleni za to. Brine ga jedino što će jednoga dana njegova djeca moći izvoditi svakakve gluposti, a on im neće moći puno prigovarati zbog svoje prošlosti, u kojoj je pio, drogirao se i bio izbačen iz škole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara