Russell Crowe ponovo u akciji

NAKON što je prije tri godine stekao svjetsku slavu borbama u areni u filmu "Gladijator" neobuzdani glumac oduševiti će obožavatelje i tučnjavom u boksačkom ringu.

Izvrsno odigravši slavnog i malo trknutog profesora Nasha u filmu "Beautiful Mind" Crowe se razočarao kada ga nisu nagradili Oscarom, a sada se posvetio ekranizaciji istinite priče o još jednoj poznatoj osobi, boksaču Braddocku.

James J.Braddock legendarni je boksački šampion teške kategorije iz tridesetih godina pa će biti zanimljivo vidjeti njegov život u filmskoj verziji.  Za takvu ulogu treba se dobro pripremiti pa Russellu pomaže Joe Bugner koji se dva puta susreo u ringu s čuvenim Muhammedom Aliem pa dobro zna kako boks može biti opasan sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je objasnio i slavnom glumcu upozoravajući ga da bi se i na ovakvim pripremama mogao ozbiljno povrijediti.

Bugner je rekao novinarima kako ga je Crowe iznenadio fizičkim i psihičkim sposobnostima i kako je siguran da će ga nakon šest tjedana treninga pretvoriti u opasnu borbenu mašinu.

 Nadamo se da nagli glumac nove vještine neće pokazati na novinarima i paparazzima, s kojima je znao imati neugodnih "bliskih susreta".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara