Ryan Reynolds dio prihoda od prodaje svog gina donira konobarima koji su dobili otkaz

Ryan Reynolds dio prihoda od prodaje svog gina donira konobarima koji su dobili otkaz
Foto: Instagram

NAKON što su Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively donirali milijun dolara humanitarnim organizacijama, glumac je pronašao još jedan način da pomogne ljudima tijekom pandemije koronavirusa.

Objavio je kako će 30% prihoda od prodaje svog gina donirati šankerima i konobarima koji trenutačno nemaju posao.

"Kupite bocu gina Aviation i istovremeno pomozite konobaru u potrebi. Svi pobjeđuju. Dostavljamo u vaše kuće - nadamo se da ste ondje i upravo sada - ali nedostajete vašim barmenima. Dakle, donirali smo 15 tisuća dolara Udruzi barmena u Americi i dodavat ćemo dodatnih 30% od svake boce isporučene do 1. svibnja", stoji na službenoj stranici Aviation American Gina. Ovu odluku Reynolds je objavio i na svom Instagramu. 

Reynolds je također pozvao sve da se drže mjera i preporuka, kako bi situacija oko koronavirusa što prije završila. 

"Moramo se zajedno boriti kako bismo svladali Covid-19 i popravili situaciju u svijetu. Mislim da svi znamo kako se u kriznim trenucima možemo osloniti na poznate osobe, oni su ti koji nam pomažu najviše. Naravno, ispred njih su zdravstveni radnici, vatrogasci, policajci, igrači ping ponga", našalio se glumac i dodao: "Ostanite doma, poštujte društvenu distancu, perite ruke i pobijedit ćemo ovo zajedno". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara