S Eura na špicu: Bilića izljubila tajanstvena sredovječna kućanica

SLAVEN BILIĆ, Robert Prosinečki i Zvonimir Soldo jutros su sa društvom uživali na zagrebačkoj špici, ni ne sluteći što slijedi... Rane sa Eura još nisu zacijelile, ali sve je lakše uz podnevno ljetno sunce pa se stručni stožer ubrzo opustio i udobrovoljio, što su slučajni prolaznici osjetili pa su se kao magnetom vođeni približavali svom idolu.

Dok su neki samo izmijenili poglede odobravanja sa izbornikom, neki su se usudili otići i korak dalje k obožavanom Slavenu, gdje se duhovita primjedba činila idealnim rješenjem. Raspoloženje je uskoro poraslo pa je jedna nedvojbeno duhovno prosvijetljena dama odlučila i pristupiti mesiji hrvatskog nogometa i poljupcem zatražiti ga blagoslov.

"Slavene, hvala ti, otkad si ti preuzeo Hrvatsku bolje spavam, ne bole me leđa, a probava mi je kao u dvadesetogodišnjakinje..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven je pogledom odobrio poljubac iskrene gospođe, dajući joj pritom vjerojatno savjet, dva za bolji život. Gospođa se zatim Slavenu zahvalila za odnedavno sve kvalitetniji bitak nakon čega je sretno odšetala na istok, na sunce.

Uskoro je i jedan gospodin prekinuo čavrljanje nogometnih stručnjaka, koji se vjerojatno još pitaju kako su se za ime Svevišnjeg dali preplašiti tim trećerazrednim Turcima.

Uputivši par riječi podrške, koje stožeru u ovim trenucima ipak nedostaju i stasiti gospodin se udaljio, ostavivši Slavena Bilića, Roberta Prosinečkog i Zvonimira Soldu da u miru raspravljaju o životu, nogometu, dobrodušnim prolaznicima, Şentürku, cvijeću, Terimu, moru...

V.B.
Foto.L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara