Šaban Šaulić pijan je potpisao papire za razvod jer je mislio da mu se žena zeza

Šaban Šaulić pijan je potpisao papire za razvod jer je mislio da mu se žena zeza
Foto: Instagram

ŠABAN ŠAULIĆ jutros je poginuo u Njemačkoj, a brojni fanovi iz čitave regije opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Prije samo tri dana popularni pjevač narodne glazbe supruzi Gordani, s kojom je bio u braku 43 godine, čestitao je rođendan, a ispod te objave mnogi sad ostavljaju poruke sućuti njihovoj obitelji.

"Ja danas dižem čašu za sve lijepe godine koje su za nama i one još ljepše koje nam predstoje! Sretan ti rođendan, voljena moja Gordana", napisao je Šaulić uz objavu koju mnogim njegovim fanovima danas nije bilo lako pročitati.

Sa suprugom Gordanom Šaulić je bio u braku 43 godine, osim 20 dana koliko su službeno bili razvedeni. U mlađim danima Šaulić je često izlazio po kavanama i pio, što je nakon nekog vremena njegova supruga teško podnosila pa je 1985. godine zatražila razvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

Prošle godine za srpske medije Šaulić je otkrio kako je došao "poslije tri dana mrtav pijan kući", a kad mu je žena rekla da želi razvod, mislio je da se zeza. "Onako pijan sam joj rekao 'Pa može, ako tako hoćeš'. Dala mi je neki papirić, koji sam potpisao, misleći da se zeza. Međutim, kad sam se otrijeznio, shvatio sam da je bila ozbiljna i da smo se stvarno razveli. S djecom je otišla kod svog oca. Nisam mogao zaspati noćima, falili su mi", rekao je.

Gordana mu je naposljetku dala drugu šansu te su se ponovo vjenčali, a ubrzo nakon toga autobiografsku pjesmu "Gordana" posvetio je upravo njoj.

Iza njega ostale su i dvije kćerke, Ilda i Sanela, te sin Mihajlo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara