Sabina iz "Golih vijesti": Ne bih mazila sise Gianne Apostolske!

Sabina iz "Golih vijesti": Ne bih mazila sise Gianne Apostolske!

SINOĆNJU emisiju "Red Carpeta" zabilježilo je debitantsko izdanje Playboyeve zečice Sabine Čedić. Nova voditeljica "Golih vijesti" je 21-godišnja Dugoselka koja je široj javnosti poznata po aferi slanja eksplicitnih slika Petra Vlahova u medije, te "vrućim" zagrljajima s "farmericom" Slađom Petrušić. Prvi voditeljski posao obavila je sve samo ne dobro. U svega dvije minute koliko traju "vijesti" mogli smo vidjeti takav danak neiskustva.

"Istina je da sam imala tremu, ali i da je sve prošlo u redu. Giannu ne smatram konkurencijom jer zajedno radimo i sudjelujemo u tom projektu. Mislim da se prevelika fama stvara oko svega, kod nas uvijek oko jedne sise mora ispasti skandal. Primjerice, ljeti se na samo jednoj plaži skine najmanje 20 žena, i na njih nitko živ ne obraća pažnju. A onda se neka djevojka skine u studiju i ispadne skandal. Bez veze."

"Ne želim da me se povezuje s Vlahovom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mladoj voditeljici moglo se jasno vidjeti da se u ulozi "čitateljice" ne snalazi baš kao "riba u vodi", naime od jučerašnjeg emitiranja na raznim forumima mogu se čitati samo loše kritike na stranu Sabine. "Vratite nam Giannu" poručuju forumaši, koji se u većini slažu da Sabina ima bolje tijelo, ali da nema pojma što radi te da riječi izlaze iz nje bez ikakve emocije i interpretacije ."Gianna je koliko toliko bila reporterka, možda lošijih sisa, ali se barem znala nasmiješiti i ne stajati ukočeno", razmišljanja su ljudi koji su odgledali emisiju. Možda bi urednici "Red Carpeta" trebali razmisliti o novom formaciji emisije i uvesti dvije voditeljice. Giannu koja će voditi,a Sabinu koja će se skidat , budući da je ionako pobrala titulu "boljih sisa".

"Gianna i ja ćemo se svake nedjelje mijenjati u eteru. Ne bih joj mazila sise jer mislim da za tim nema prevelike potrebe. iskreno, ja uopće ne gledam na vođenje tih "Golih vijesti" na taj način. Gianna je privlačna i lijepa žena kojoj ništa ne nedostaje", ispričala je Sabina i nadodala da ne želi da je se povezuje s Petrom Vlahovom jer, kaže, nikad nije bila u vezi s njim i otkrila da trenutno nema dečka.

L.V./S.C.
Foto: NovaTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara