Sabina otkrila kako je svoje grudi u Zagrebu platila više od 25 tisuća kuna

Sabina otkrila kako je svoje grudi u Zagrebu platila više od 25 tisuća kuna

NOVA BB stanarka, plavokosa Sabina iz Valpova, ima 24 godine i, kako je sama priznala po ulasku u Kuću, želja joj je postati slavna. Nakon šest godina veze, udala se prije dva i pol tjedna pa očito umjesto na medeni mjesec kreće sama na Tajland. Za sebe je rekla da je uzorna domaćica, ali i da joj je uzor Paris Hilton. Radi u butiku, ponosna je na golišavu duplericu u jednim dnevnim novinama, no njezin san je puno veći - osvanuti na naslovnici Playboya.

Lucija, Ornela i Elizabeta nisu mogle sakriti oduševljenje Sabininim grudima i ne smeta im što nisu prirodne, a od Sabine su uspjele izmamiti i cijelu priču o tome kako ih je dobila. "Sabina, daj mi reci, pa šta ti je, reci mi samo koliko si ih platila i gdje i ja bih sebi jedne takve dala napraviti", žicale su je cure, a Sabina se isprva nije dala. Bilo joj je neugodno pa je cure zamolila da je ne ispituju takve stvari, te da će im detalje ispričati u satu privatnosti. 

Cure nisu htjele popustiti ni čekati. "Ajde, Sabina, govorit ćemo za njih 'cipele', koliko koštaju?", pitala je Ornela, na što joj je Sabina odgovorila: "Oko 20 do 25 tis..., kužiš?". Splićanka je htjela znati više, pa je pitala jesu li njezine grudi jeftinije ili skuplje. Sabina je potvrdila da su skuplje te da je "to obavila u glavnom gradu". Kada su dobile sve potrebne informacije, Lucija i Elizabeta odlučile su da će i one sebi priuštiti jedne takve "cipele" jer su Sabinine jednostavno "apsolutni mrak".

"Ivane, budi muškarac majku mu!"

Stanari su navikli na Rinino ponašanje iako im njezino šefovanje još "ide na nerve". Umjesto da se svađaju s njom, kolektivno su počeli ismijavati njezin odnos prema Mrkvici i obrnuto. Ponajviše ih živcira što se Ivan, kada je Rina u pitanju, pretvorio u "mlakonju" i za njom ide okolo kao psić. "Ljubiću, ljubiću... vidi ga kako je lijep!", imitirao je Saša Rinin odnos prema manekenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ne šefuje i drugima ne ide na živce, Rina se odmara i opušta upravo u Mrkvičinom zagrljaju kojem neprestano tepa. "Dobrica moja, ti si predobar, tebi treba jedna beštija poput mene da te brani od zlih ljudi", govori mu Riječanka koja je pri povratku u Kuću stanarima objasnila kako je Mrkvica njezin princ i da zbog toga nije dužan obavljati nikakve kućanske poslove.

Mrkvičin odnos prema Rini najviše smeta Kreši koji je u ispovjedaonici Big Brotheru priznao da mu je Ivan jako drag, ali da nikako ne može shvatiti zašto se ponaša kao Rinin psić. "Ivane, budi muškarac majku mu!", poručio je Krešo koji smatra da je Mrkvica itekako izgubio na muškosti, te da je Rina zapravo muškarac u njihovoj vezi. Jednako mišljenje o toj temi ima novopridošla Mira koja je kroz smijeh dodala da je Rina i Mrkvica neopisivo podsjećaju na Barbie i Kena.

K.H.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara