Sabotaža (?) u Puli: Uoči Tonyjevog spektakla porazbijali pozornicu

Sabotaža (?) u Puli: Uoči Tonyjevog spektakla porazbijali pozornicu

TRI SLOVENSKA državljanina i dvije Njemice popeli su se na pozornicu u pulskoj Areni oko pet sati ujutro i svojim divljanjem prouzročili štetu na tehnici, piše Regional Express. Turisti su urlali i razbijali sve što im se našlo na putu, a stvar je riješila policija prijavama za remećenje javnog reda i mira, kao i za uništavanje imovine. Divlji Slovenci kažnjeni su s po 1300 kuna, a Njemice, koje su se uglavnom divile "hrabrim frajerima", platile su po 740 kuna za svoj divljački pohod. Ipak, koncert ostaje po planu.

Incident na pozornici u Areni dogodio se dva dana prije velikog koncerta Tonyja Cetinskog, koji u ovom hramu kulture počinje svoju veliku turneju "Furia Tour". Mediji su u nekoliko navrata izvještavali o visokoj, za naše prostore nesvakidašnjoj produkcijskoj razini i brojnim scenskim novitetima koje Cetinski ovim koncertom uvodi u "domaće estradne standarde", ali divljanje turista nije dovedeno u vezu s koncertom - kažu da nisu znali čija je oprema, te da su se samo malo "proveselili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč incidentu, koncert Tonyja Cetinskog održat će se kako je planirano. "Produkcija će biti onakva kakvu smo i najavili. Sve je zamijenjeno i stavljeno u funkciju. Sve štima i odvija se po planu", rekla nam je Snježana Jerković, PR menadžer Tonyja Cetinskog. Pozornica na kojoj će Tony pjevati široka je 18, duboka 15 a visoka šest metara. Tijekom koncerta na sceni i oko nje radit će ukupno sto ljudi, a pulski koncert samo je početak velike turneje koja će na svojoj putanji otići van granica Lijepe naše. Za turneju s bendom i plesačicama vježba mjesecima, a za koreografije se brine koreografkinja Ivona Brnelić.

M.A.
Foto: Index, HRfoto (allen_heat)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara