Sabrina Ravelli tuži Messija zbog maltretiranja: Nikad nisam spavala s njim

Sabrina Ravelli tuži Messija zbog maltretiranja: Nikad nisam spavala s njim

Screenshot: Youtube

ARGENTINSKA manekenka i model, djevojka poznata po golišavim fotografijima u većini argentinskih magazina za mušku poplaciju, rekla je tijekom televizijske emisije Viviana Canosa na argentinskom Canalu 9 da namjerava tužiti Messija zbog maltretiranja. "Odbila sam pristojno Messija kada se želio vidjeti sa mnom, no on ne zna prihvatiti ne kao odgovor", teška je optužba koju je protiv najboljega svjetskog nogometaša izrekla 24-godišnja Sabrina Ravelli. Messija je optužila da ju je maltretirao SMS porukama i preko videochata.

"Nije želio odustati"
"Za mene je to bio manjak respekta. Bila sam tada udana godinu dana. Messi mi je stalno slao poruke da me želi vidjeti, te mi time stvarao probleme u obitelji. Nije želio odustati. Želim ovom prilikom jasno reći da nikad nisam spavala s njim", rekla je atraktivna brineta o godinu dana mlađem Barceloninu nogometašu.
Messi ju je upoznao pri jednome reprezentativnom okupljanju, na koje je došla posjetiti Messijeva ondašnjeg suigrača iz reprezentacije Nerija Cardoza, s kojim je tada ljubovala. Upoznali su se i razmijenili kontakte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao mi je preko kamere da se okrenem kako bi me bolje promotrio"

"Doživljavala sam ga kao prijatelja, a on me počeo zavoditi. Poslao mi je jednom cvijeće. Kad smo jednom prilikom komunicirali videochatom upitao me: 'Kako je moja najljepša curica?'. Rekao mi je preko kamere da se okrenem kako bi me bolje promotrio. Poludjela sam tada i rekla mu da više ništa ne želim imati s njim. No, on očito ne prihvaća ne za odgovor", dodala je Argentinka ispričavši što joj je Messi rekao kada je odlučila izaći u javnost s pričom: "Odbila si me i sada me još koristiš u reklamne svrhe!" U slučaju da Messi demantira ili tuži svoju bivšu prijateljicu, Sabrina prijeti videochatom koji je snimila, i koji navodno potvrđuje ono što je ispričala. Argentinski se pak mediji snebivaju nad Messijevom nevjerom, s obzirom da je u dugogodišnjoj vezi s Antonellom Rocuzzo, svojom prvom ljubavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara