Salma Hayek: Od prekida zaruka s milijunašem do posjeta seks shopu

Salma Hayek: Od prekida zaruka s milijunašem do posjeta seks shopu

SALMA HAYEK, koja je prošloga mjeseca prekinula zaruke s francuskim milijunašem Francois-Henrijem Pinaultom s kojim je krajem prošle godine dobila kćerku Valentinu Paloma Pinault, proteklog je vikenda viđena kako izlazi iz jednog seks shopa u Los Angelesu s vrećicom punom seksualnih pomagala i kojekakvih ostalih stvari. Glumica je kupovala u trgovini erotičnih namirnica, Coco de Mer, koja je opremljena mnoštvom luksuznih predmeta, od dizajnerskih sado-mazo odijela do čipkastog rublja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Salmi je u kupovini pomogla asistentica koja je nosila vrećicu s kupljenim stvarima, međutim ne zna se kakve si je predmete Salma točno priuštila. Trgovinu seksualnim pomagalima "Coco de Mer" osnovala je Sam Roddick čija je filozofija da se ni ona niti trgovina "ne srame ničega što je povezano sa seksom". Na njihovoj službenoj internetskoj stranici kupci mogu naći kojekakve zanimljive stvari, poput kožnih korzeta čija je cijena čak 800 funti ili erotičnih skulptura za ukrašavanje doma. Salma je izgledala vrlo vitko i trendovski dok je posjećivala ovu trgovinu koja se nalazi u poznatoj ulici Merlose Place u Los Angelesu, a prije samo tri tjedna glumica i francuski milijunaš Francois-Henri Pinault putem svojih glasnogovornika objavili su kako se njihove zaruke prekidaju.

Iako se isprva nije znao razlog ovakve nagle odluke, saznalo se da ih je razdvojila udaljenost od čak 5.700 milja. Naime, dok Salma živi u Los Angelesu s njihovom 11-mjesečnom kćerkom Valentinom, 45-godišnji Francois-Henri živi u Parizu, gdje radi kao zastupnik brojnih poznatih modnih marki (Guccija, Yves Saint Laurenta, Balenciage i Pume), a prošle je godine uvršten među pet najbogatijih ljudi na svijetu.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara