Samo za čitatelje Indexa: 50 kuna popusta za najbolju torbu za mame!

Samo za čitatelje Indexa: 50 kuna popusta za najbolju torbu za mame!
Foto: Press

PELENE, bočice, dude, igračke, kremice, vlažne maramice, obične maramice, hrana, rezervna roba… Za izlazak s djetetom potrebno vam je sve navedeno, a sada konačno postoji i torba u koju će sve to stati.

Osim što je savršeno praktična i prostrana, ova torba je i vodootporna. Zahvaljujući dobro organiziranim pretincima uvijek ćete sve pronaći iz prve.

Onlineshop.hr odlučio je našim čitateljima pokloniti 50 kuna popusta

Sve što trebate napraviti: unesite ovaj promo kod pri narudžbi ili još jednostavnije - slijedite ovaj link: https://onlineshop.hr/discount/50INDEX?redirect=%2Fproducts%2Ftorba-za-mamu-u-koju-stane-bas-sve

Torbu možete nositi i na rame i kao ruksak, a jedini problem je što se nećete moći odlučiti koju boju odabrati: plavu, sivu, crnu, tamnoplavu ili ružičastu.

Mame koje su je već kupile imaju samo riječi hvale:

''Imam je. U torbu staviš svašta nešto i još ti stane hrpa toga. Vrijedi svaku lipu'', ''Ja ga imam, a nemam bebicu. Koristim ga za izlete i skijanje jer je jako praktičan", "Torba je odlična. Imam je i, vjerujte, stane hrpa stvari potrebna za djecu", samo su neki od komentara zadovoljnih kupaca na Facebooku.

Vaša nova omiljena torba dostavlja se u Hrvatsku u roku tri radna dana, a uz ovu promotivnu akciju, vaša može biti za samo 249 kuna!

Naručiti je možete OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;