Samo za izdržljive: Poslušajte kako mijauče i zavija Britney Spears!

Samo za izdržljive: Poslušajte kako mijauče i zavija Britney Spears!

DA POP princeza nema neki posebni glas, znamo odavno. I sama je u nekoliko navrata priznala kako "nije vrhunska pjevačica, ali daje sve od sebe", međutim video koji ovih dana obilazi internet, a sadrži snimke s njezine posljednje turneje, otkriva je u novom svjetlu - bez imalo sluha. Glazbeni znalci izolirali su njezin vokal, kojeg na DVD snimci prekrivaju instrumenti, back vokali i matrica, te došli do poraznih rezultata - jedna od najbogatijih pjevačica na svijetu nema veze s pjevanjem.

Najviše isječaka preuzeto je s DVD-a "Live in Las Vegas", kojim je Britney 2002. godine oduševila fanove diljem svijeta i zasjela na vrh liste najprodavanijih DVD izdanja.

Osim stravičnog pjevanja popularne Britney, u videu se čuju i njezini komentari nakon silaska s pozornice. U velikom stilu pjevačica na kraju koncerta propada u pod, ali je ovog puta zaboravila isključiti mikrofon, pa se jasno čuje kako je pod dojmom zbog ovacija publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recimo da sam zadovoljna svojim glasom. Nije nešto posebno, ali može stati. Naravno da bih voljela imati glas poput Christine Aguilere ili Whitney Houston", rekla je Britney u jednom od posljednjih intervjua prije psihičkih slomova kojima je dvije godine punila novinske stupce. Dodala je i da "nije sigurna u kojem će se smjeru razvijati njezina glazba", ali i običnom je slušatelju sasvim jasno da u njoj neće biti puno pjevanja. Uzdisanje i ples ipak su njezini najveći talenti.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara