Sandra Bullock više ne smije viđati Jessejevu djecu zbog njegove ljubomorne zaručnice

Foto: JLP

SANDRA BULLOCK više ne smije viđati djecu Jesseja Jamesa jer se tome protivi njegova nova zaručnica Kat Von D. Oskarovka se za djecu svog bivšeg supruga brinula i nakon što su se razveli te ih je često posjećivala i s njima provodila vrijeme, a to se nikako nije sviđalo novoj ženi u Jessejevom životu, koja želi da se Sandra makne iz cijele priče.

"Djeci je još uvijek teško što su se Jesse i Sandra razišli, nju jednostavno obožavaju, nisu spremni za novu maćehu. Kat se trudi koliko može kao bi je zavoljeli, maloj Sunny stalno kupuje igračke, a dečkima šalje smiješne poruke. No, uzrujana je jer oni još uvijek stalno pričaju o Sandri", otkrio je jedan izvor.

"Cijelu neugodnu situaciju najgore podnosi Jessejeva kćer Sunny. Morala je preživjeti tatinu bitku s majkom za skrbništvo, razvod, a Sandri se zbog toga slama srce. Rekla je djevojčici da će uvijek biti pokraj nje i da će doći kad je god pozove", dodaje izvor. Pitanje je hoće li Sandra moći održati svoje obećanje kada je Kat ne želi u blizini.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara