Sanja Duggan: Jesen ću uglavnom provesti u Zagrebu, nemam posebnih planova

Foto: Borna Čavrag/Index

NA SINOĆNJEM Fashion.hr-u zabavljali su se mnogi poznati i slavni. Vjerna posjetiteljica svih modnih događanja zasigurno je Sanja Duggan, koja je stigla u društvu prijateljice Kristine Bradač, modne urednice u jednom časopisu. "Općenito me zanima moda, volim pogledati revije domaćih dizajnera, ali večeras me posebno zanima Aleksandra Dojčinović, sviđa mi se taj njezin ženstveni stil. Radi ono u čemu ja sebe najbolje vidim. No, zanimaju me i ostali, Zigman posebno", ispričala je poduzetnica.

Duggan je pohvalila i projekt Fashion.hr Industrije. "Nisam jako upoznata s time, no mislim da je jako pohvalno to, mislim da se bilo kakav takav projekt, koji promovira domaću modu i povezuje ljude, svakako dobrodošao". Ljeto je, kaže, odlično provela te se odmorila kako spada. "Ljeto sam odlično provela na domaćoj obali, koju volim najviše od svega. Za jesen ću biti u Zagrebu, nemam nikakvih posebnih planova", zaključila je Duggan.

Osim nje, reviju su u prvom redu pogledali i Marija Borić, Duško Modrinić, Severina, Nevena Rendeli, Lana Banely, Anita Dujić s dečkom te u društvu Tihane Harapin Zalepugin. Osim njih, reviju je posjetila i Jelena Veljača sa tri mlade glumice iz svoje sapunice, a sve su došle kako bi podržale Roberta Severa. Ivana Kindl, Luka Nižetić sa sestrom te Saša Kopljar i njegova supruga, vjerni su štovatelji FHR-a pa su tako i sinoć posjetili to modno zbivanje. Uživala je u svemu i Nikolina Pišek, koja je stigla s prijateljicom Snježanom Mehun. Nogometaš Luis Ibanez revije je gledao sa svojom djevojkom Mateom, a Lejla Filipović večer je provela u društvu prijateljice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara