Sanja Duggan kao indijska boginja: Lijepo se bilo vratiti pod svjetla reflektora

Foto: Goran Matijašec

SANJA DUGGAN zablistala je u kampanji "May Victory Be Yours" koju je snimila za novu kolekciju mnogima omiljene mlade hrvatske dizajnerice Anamarije Asanović, a koja će idućeg tjedna biti predstavljena na ovosezonskom Cro A Porteru.

"Iznimno sam počašćena i sretna što je upravo Sanja prihvatila moj poziv za sudjelovanje u kampanji. Budući da je snažna žena i njena ženstvenost uvijek okosnica moje svake kolekcije, upravo je Sanja istinsko utjelovljene takve i njena energija savršeno se uklopila u moju modnu viziju. Raditi s njom je uistinu bio pravi modni doživljaj i kada sam je ugledala prvi put u svojoj kreaciji znala sam da je to pravi izbor. Jako sam sretna sto je Sanja prepoznala moj talent i dala mi svoju podršku. Ovo je moja najdraža kolekcija do sada i nekako sve što sam htjela reći a nisam, ispričat će moja kolekcija", izjavila je Anamarija Asanović.

"Poziv za snimanje dogodio se spontano, tijekom jednog druženja kada su nas zajednički prijatelji upoznali. I prije sam bila upoznata s radom Anamarije stoga se nisam puno dvoumila i odmah sam prihvatila poziv. Budući da modu volim i u njenim modnim igrama neizmjerno uživam, rado sam dala svoju podršku Anamariji, jer iznimno cijenim i podržavam rad mladih i talentiranih dizajnera. Među nama je vladala dobra energija i lijepo se bilo vratiti pod svjetla reflektora, koji su probudili lijepe uspomene", kaže Sanja Duggan.

Ove sezone kolekcijom dominiraju pomalo zagasite boje

Kada je prije nekoliko sezona stupila na modnu scenu, mlada dizajnerica Anamarija Asanović odmah se nametnula svojim modni senzibilitetom kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Žena i njena senzualnost, romantičan duh i prikriveni seksepil i ovaj put su okosnica su njene modne priče, njena neiscrpna inspiracija i doživljaj žene u današnjem društvu.

Ove sezone kolekcijom dominiraju pomalo zagasite boje poput petrolej plava, senf žuta, narančasta i neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Materijali kojima dizajnerica kroji i stvara siluetu koja laska svakom tijelu su brušena svila, čipka, velur, pletenina i keper. Koketirajući sa starinskim uzorcima floralnog printa daje omaž orijentalnom stilu. Ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz orijentalni doživljaj. Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena turbanima za glavu kojima se dizajnerica poigrala prvi put. Žena ima milijun lica, bilo u hlačama ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama i konstrukcijom uvijek naglašava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara