Sanja Duggan: Najljepše ljeto bilo mi je na Karibima, u osmom mjesecu trudnoće

Foto: Srđan Vrančić/Cropix, Borna Čavrag/Index

SINOĆ su se među brojnim celebrityjima na Fashion Weeku Zagreb, pojavili i Sanja Duggan te Neven Ciganović i Iva Šarić. Za Index su otkrili kako se pripremaju za ljeto te što misle o promociji hrvatskog turizma. Lijepa Sanja otkrila nam je kako je tek u posljednje vrijeme počela osjećati paniku zbog ljeta. "Do unazad četiri godine, nisam imala problema s linijom, jela sam što sam htjela i nisam vježbala uopće. Bila sam zadovoljna sa svojom linijom, a u zadnje vrijeme me pred ljeto uhvati panika. Onda plivam, to mi je najefikasnije i najdraže. Za ovo ljeto nemam još nikakvih planova, planiram kratkoročno, no svakako ću ljetovati na hrvatskoj obali", otkrila je Duggan.

Sanja Duggan: Najljepše ljeto bilo je ono kada sam bila osam mjeseci trudna

"Najbolje ljetovanje mi je bilo kada sam bila trudna osam mjeseci, bila sam na Karibima. Nisam sigurna je li to zbog toga što sam bila trudna ili jer je stvarno bilo lijepo, s dragim ljudima i obitelji. Bila sam jako sretna", rekla nam je. Sanja je i vješta poslovna žena, pa smo je upitali što misli o promociji hrvatskog turizma. "Iskreno, nije to moje područje, nemam neko čvrsto mišljenje, ali mislim da uvijek može biti bolje. Hrvatska je po puno kriterija izuzetno specijalna. Ove zadnje reklame mi se sviđaju, ali da, mislim da uvijek može bolje", zaključila je Duggan.

Iva Šulentić: Održavam se kao auto

Voditeljica Iva Šulentić sinoć se pojavila poslovno, kako bi predstavila dvije dobitnice petogodišnje stipendije. "Održavam se kao auto, odem na servis, na neke treninge. Ovo ljeto me ne hvata panika jer se bojim da će biti jako radno, eventualno ću se okupati negdje na nekoj stijeni. U načelu se i zdravo hranim pa onda nemam nikakvih problema. Ljeto inače jako volim i jako mi je teško izdvojiti najdraže. Možda bi mogla izdvojiti put u Mexico, prošla sam i vidjela sve i svašta, jedno je od najboljih", otkrila nam je Iva. "Što se promocije turizma tiče, mislim da ima puno stručnih ljudi koji bi to mogli komentirati. Jesam studirala ekonomiju i marketing, i imala bi neke ideje, ali ne bi se htjela miješati", zaključila je Iva.

Neven Ciganović: Svako ljeto koje nisam u Hrvatskoj je dobro, odlično

Neven Ciganović vježba stalno, pa nema potrebe paničariti zbog ljeta. "Ovo ljeto opet planiram Ibizu, možda čak i do Barcelone odem, a vikende ću sada krenuti na obalu. Nešto radno, a nešto iz gušta, s prijateljima. Svako ljeto mi bude odlično, svako je dobro, a obično su najbolja ona ljeta koja ne provedem u Hrvatskoj", rekao nam je Cigi. "Oni koji se furaju na staru slavu, ne ulažu puno. Meni je veliko otkriće grad Rab, koji jako puno ulaže, oni već organiziraju nekoliko partyja, koji su odlični, muzika trešti do dugo u noć, a domoroci se ne bude, jako pozitivno", smatra Cigi. "Pred ljeto mi uvijek bude panika, kada su nam ovi praznici, a ima ih puno, pa nabijem par kila, no brzo ih skidam prije ljeta", zaključio je Cigi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara